| InghetataAlbastra a întrebat:

Buna TPUhappyDeci intrebarea mea e: Cum as putea sa fac bani stand acasa, dar nu pe calculator? Mentionez ca am 12 ani.Am mai incercat si cu bratari din ata dar, nu a mers. Parintii imi dau bani dar, totusi as vrea sa folosesc bani munciti de minehappy Fundaa mare la cel mai bun raspuns. Fara raspunsuri rautacioase va rog.:*

Răspuns Câştigător
| DragosMentol a răspuns:

Frumos ca exista initiativa de minhappy. Pacat ca eu am avut initiativa asta de abia acum 1 an cand aveam 16, dar chiar daca am pierdut 1 an tot am un venit cu 3 zerouri stand acasa.

Si nu mai radeti, astia mici ajung departe, am citit despre oameni de afaceri miliardari care aveau initiativa de la o varsta frageda asemeni lui, iar acum sunt departe

5 răspunsuri:
| jess179 a răspuns:

La 12 ani nu se poate sa lucrezi de acasa.De -abia la 18 ani o sa-ti gasesti de lucru, acum poti sa te multumesti cu banii dati de parintii tai.

| TeQui a răspuns:

Vinde limonada rolling on the floor (glumeam) inca esti prea mica pentru ati gasi un loc de munca... imi pare rau dar eu cel putin asa cred. ai putea incerca sa vinzi ce nu iti mai trebuie. alta idee chiar nu imi vinewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Vladone80 a răspuns:

Salut, iti recomand urmatoarea activitate: http://enciclopedia-afacerilor.com/......e-jucarii/

| mariamaria22 a răspuns:

Nu ti-ar placea sa devii reprezentant la firme care nu au limita de varsta?