Ca sa-ti deschizi un magazin online trebuie sa ai firma sau un PF si varsta minima de 18 ani.
Vanzarile Oriflame si Avon se fac de fapt din usa in usa, din gura in gura, din mana in mana, organizandu-se acasa la tine, sau la altele prietene, aceste seri cu promovare de produse si inscriere in parteneriat.
Păi eu vreau un "magazin" tip catalog.Deci un fel de catalog on-line, dar cu opțiunea de a cumpăra.Deci nu cred că pentru acest lucru am nevoie de firmă sau PF(apropo,te refereai la PFA(pers. fizică autorizată),sau la pers. fizică).Nu va avea scop lucrativ, nu va avea angajați, contabil, etc. Practic eu "citesc" comenzile de pe site ca și când aș nota comanda de la o persoană care a citit catalogul normal, iar apoi livrez comanda."Magazin" va fi doar pentru că folosește o platformă de E-Commerce.In rest, e același lucru cu o comandă pentru un coleg/colegă. Deși nu cred că e nevoie de firma, etc., totuși te rog să îmi spui dacă e nevoie de așa ceva.
Daca traiesti in Romania si deschizi acel magazin online, cum poti face activiatate de comert daca nu ai autroizare de cumparare/vanzare? Marfa vanduta trebuie sa intre pe un stoc si sa iasa la vannzare. Orice leu castigat din vanzare trebuie contabilizat si declarat la fisc.
NU poti face afaceri in afara legii, chiar daca vinzi mamei sau prietenelor, trebuie sa o faci legal si sa declari veniturile ca sa nu intrii in conflict cu legea.
Interseaza-te la Camera de Munca locala!
Camera de munca nu este angajat este liber profesionist.Are treaba cu ANAF.
Proiectul tau are sanse mici de succes.
Stii de ce? Care e diferenta intre tine, avon si miile de site-uri care fac treaba asta?
Poti face bani prin afiliere daca vrei.
Adica, iti faci un site, muncesti la el si faci vizitatori si te inscrii aici http://goo.gl/XuNqZf, de unde poti face bani ulterior prin afiliere.
Asa nu ai bataie de cap cu clienti, comenzi si chestii de genul. Tu primesti un procent din vanzari si aia e.
Buna, cea mai simpla cale pentru un magazin online la Avon este sa devii reprezentant si sa nu iti autorizezi magazinul. Acesta este inactiv pe harta magazinelor (daca il vrei activ trebuie sa te autorizezi) dar clientii te vor gasi direct dupa nume sau dupa link-ul pe care il distribui.
Pentru inscriere ca si reprezentant Avon, scrie-mi aici : gabriela.sandica@gmail.com
Click aici pentru comanda https://www.avon.ro/magazin/gabrielasandica