La MCDONALD'S iti faci program cum doresti
Acum, depinde si in ce localitate esti.
Gasesti in Horeca, supermarketuri, fast-fooduri,
Doamne ajuta, ❤️
Ținte de schola da find și vara este sezonul asta care angajează la plaja eu am muncit pe plaja da și acolo sunt o groază de...multe...foarte multe se învârte..de loat te ia sigur la angajat da la ani tăi nu știi dacă te ia măcar să fi avut 18 ani și sigur te angajau da poți să întrebi pe undeva că ajutor bucătar la terasă pe mine mă luase și țin minte tot așa la vârsta ta era un copil de 16ani atâta
Vezi pe la baruri, terase, au nevoie de personal in weekend cand sunt mai multi clienti.
As fi vrut sa schimbam ceva macar in camera mea dar nu ne lasa proprietarul! de asta intreb
Te ajut eu cu prima lună la chirie cu 5 sute de lei atât pot și eu doar o dată bine? Poți să-ți iei tu ce vrei cu ei și ce vrea sufletul tău și inima ta.
La baruri nu te angaja niciodată în viața ta acolo sân boschatari drogați. du-te și muncește că ajutor bucătar aduci mâncare terasă lași mâncare pe masă la oamenii și ăia este. Cu chira te ajut eu prima lună îi dai pun numele mamei tale poți să-ți iei ce vrei cu ei.
Sa va ajute Dumnezeu... aveti o inima asa buna... v am trimis un mesaj in privat, sa va uitati cand puteti
andreiscripcaru întreabă: