Suna la numarul asta, poate o sa ai noroc :
0729988596.
Scuze dar atat am gasit, nu cred ca o sa iti dea cineva pe gratis bichon.
Nu sunt rea cu tine, dar un caine e o mare responsabilitate.
cainele nu vorbeste, trebuie sa ai grija ca tu sa iti dai seama ce vrea el, e precum un nou nascut, nu te descurajez, dar daca te-ai hotarat sa ai un caine, atunci o sa iti spun ce implica un caine :
- de 3 ori afara dus (la inceput pana la varsta de 8-10 luni, o sa faca in casa)
- cam 3-4 mil pe an la veterinar
- in fiecare luna trebuie sa faca deparazitare
- in cade parul - la inceput nu, ca e pui, dar dupa aceea trebuie sa dai cu peria in fiecare zi pe covoare.
am caine de 10 ani, e o foarte mare responsabilitate, trebuie sa stii tu daca se intampla ceva cu cainele tau, pentru ca el nu stie sa vb, deci ai mare grija de el, si crede-ma o sa te saturi sa ai grija de el. mai ales daca vrei sa dormi la o prietena, si nu poti, pentru ca la ora 18 sau de dimineata la ora 6-7 trebuie sa duci cainele afara. iar parintii nu cred ca se implica ei, doar e cainele tau.
Nu te mahni! Am bichon si tin sa-ti spun ca-i destul de greu! Chiar daca il iei gratis, ingrijirea acestuia necesita venit substantial! Nu-i extraordinar de cuminte.o rasa plina de viata care, daca se trezeste la 3 noaptea si vrvea sa doarma pe perna ta, te musca de cap pana esti up! Mai bine o pisica Thai Colorpoint! E mult mai afectiva si mai cuminte!
NIMENI nu iti da tie bichon pe gratis:)http://www.facebook.com/BICHONIdeVANZARE?ref=ts