| dianacool a întrebat:

Buna TPU...imi doresc foarte mult un bichon de cand aveam varsta de 5 ani mi-am dorit si nu mi s-a implinit dorinta dar imi dau seama ca un caine te face sa devi mai responsabil si mai fericit...nu fiti egoisti ca toti ceilalti si rai deoarece toti aduc critici la adresa mea ca nu am bani sa-l cumpar si nu vreau sa credeti asta, va rog fiti buni si ajutati-ma sa gasesc un bichon gratis sau cineva care sa mi-l doneze fundita+vot pentru cel mai bun om care ma poate ajuta

Răspuns Câştigător
| DanyXhell a răspuns:

Suna la numarul asta, poate o sa ai noroc :
0729988596.
Scuze dar atat am gasit, nu cred ca o sa iti dea cineva pe gratis bichon.

8 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Nu sunt rea cu tine, dar un caine e o mare responsabilitate.
cainele nu vorbeste, trebuie sa ai grija ca tu sa iti dai seama ce vrea el, e precum un nou nascut, nu te descurajez, dar daca te-ai hotarat sa ai un caine, atunci o sa iti spun ce implica un caine :
- de 3 ori afara dus (la inceput pana la varsta de 8-10 luni, o sa faca in casa)
- cam 3-4 mil pe an la veterinar
- in fiecare luna trebuie sa faca deparazitare
- in cade parul - la inceput nu, ca e pui, dar dupa aceea trebuie sa dai cu peria in fiecare zi pe covoare.
am caine de 10 ani, e o foarte mare responsabilitate, trebuie sa stii tu daca se intampla ceva cu cainele tau, pentru ca el nu stie sa vb, deci ai mare grija de el, si crede-ma o sa te saturi sa ai grija de el. mai ales daca vrei sa dormi la o prietena, si nu poti, pentru ca la ora 18 sau de dimineata la ora 6-7 trebuie sa duci cainele afara. iar parintii nu cred ca se implica ei, doar e cainele tau.

| LaLaura a răspuns:

laughing e Vodafone, nu e gratis, dar daca ai minute in Vodafone, e gratis.

| dianacool explică:

Si la ce pret sunt

| dianacool explică:

Si la acel nr de telefon e gratis?

| Weeedha a răspuns:

Nu te mahni! Am bichon si tin sa-ti spun ca-i destul de greu! Chiar daca il iei gratis, ingrijirea acestuia necesita venit substantial! Nu-i extraordinar de cuminte.o rasa plina de viata care, daca se trezeste la 3 noaptea si vrvea sa doarma pe perna ta, te musca de cap pana esti up! Mai bine o pisica Thai Colorpoint! E mult mai afectiva si mai cuminte! puppy dog eyes flag

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| prye a răspuns:

NIMENI nu iti da tie bichon pe gratis:)http://www.facebook.com/BICHONIdeVANZARE?ref=ts