Inteleg ca măcar, dar cât ar fi ideal?
Eu zic de la 500 de lei, daca mergi singura. De obicei se discuta discret la masa, intre invitati, in timpul nuntii.
Cati bani au mirii?
sarantoci care traiesc din salariu, nu foarte mult
fiecare are masina lui si au venit net de cel putin 5mii de lei fiecare
atunci creste... serios
tata unuia e milionar in euro... faci imprumut la banca, ca sa pui in plic
Cea mai buna prietena. Pe deasupra, si domnisoara de onoare. Nu mai iau in calcul locatia, ca nu o cunosc. Mai intrebi? Cel putin 1.000 lei. Cel putin. Indiferent de statutul mirilor, cum se zice mai sus.
Eu i-am dat unui prieten la nunta lui 800 euro banii ășția am reușit să îi strâng într-un an pentru că aveam salariul mic și banii se făceau foarte freu.
I-am dat banii acestia și după 17 ani nesimțitul îmi spune că ma primit gratis la nunta lui. Ca să nu ți-se întâmple așa ceva Eu îti recomad să Ii dai cu martori și eventual să si filmeze cineva.
De preferat ei personal dacă ții la ea înainte de nuntă când nu e barbatul ei pe lângă ea care poate vrea să ii ia banii...
Am citit pe net articol, dublul meniului dacă mergi singura e suficient. Dacă ai partener atunci suma e se dublează. 250 meniul, tu dai 500. Cu partener 1000. Dacă e mai selecta locația și meniul mai scump, trebuie sa dai mai mulți bani. Depinde și cât de bine stai cu banii.
sorin8256 întreabă: