| robbbiman a întrebat:

ma numesc Robert si de ceva vreme incoace ma pasioneaza sa am o sala de calculatoare. Dar faza proasta este ca nu am bani pentru asa ceva, ma puteti ajuta cum sa fac bani pentru a strange o suma nu foarte mare? Va multumesc si dau funda celui mai bun raspuns~

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Daca aveai ideea asta acum vreo 15-20 de ani, mai ziceam. Acum, insa... gindeste-te numai ce costuri ai cu licentele la o sala de jocuri si ce preturi sint dispusi sa plateasca potentialii clienti vs cheltuieli. E aproape imposibil sa supravietuiesti in conditiile astea, crede-ma.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daac vrei asta ca afacere nu cred ca mai tine in vremurile astea, toata lumea are calculatoare si laptopuri performante acasa nu cred ca ar mai da cineva bani sa se joace in oras.

| wyla a răspuns:

Incearca sa lucrezi sau sa faci ceva in folosul comunitatii

| Aezakmi a răspuns:

Doriti sa faceti niste banuti frumosi? doriti sa aveti afacerea voastra si in cateva luni sa ajungeti director de vanzari stand in fata calculatorului si castigand din luna in luna cat mai multi bani? daca te atrage aceast lucru da-mi add la skaterboy_66 pe messenger si iti explic cat de simplu este sa ajungi in cateva luni sa castigi mii de euro, pot demonstra ca este real, este recunoscut in toata Europa si nu numai si tu poti face parte din aceasta retea de succes, te astept partenere happy

| NijaMT2 a răspuns:

Ei bine inchiriaza o sala cu calculatoare dar ai mare grija de ele sau scoti de la banca si ii dai inapoi in fiecare luna cate putin.