anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU mama m-a pus sa aleg intre 2 lucruri:ori sa-mi cumpere cartea"Zori de zi"ori sa ma duc la balci? as vrea sa vad ce pareri ati avea voi ce sa aleg nu stiu ca ambele imi placsaddeci va rog ajutati-mahappydaca imi ia cartea maine ma duc la balci dar nu-mi ia nimica deci ce sa aleg? scuze n-am stiut ce categorie sa aleg

Răspuns Câştigător
| BoOoMbOnik a răspuns:

Cred ca mai bine ai alege cartea. la balci te duci o zi sau cat tine te distrezi apoi trece, dar cartea dureaza mai mult pn o termini are mai multa actiune si in plus o poti reciti oricand daca ti-o cumperi. Si mai mult acumulezi si putina cultura pentru tine si vocabularul tau citin o carte. Fundita? Te rog. Mersi!

8 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Mai bine mergi la balci caci in cele din urma din carte o sa ajungi sa-ti faci jointuri. rolling on the floor

| Aasdfghj a răspuns:

Eu as alege cartealaughingnu prea cred ca ai ce cumpara de la balci. poate ceva dulce doar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cartea poti sa ti-o descarci de pe net, sau daca vrei poti sa ti-o transmit eu.Asa ca mai bine ar fi sa pleci la Balci.Succes in luarea deciziei.

| daηă a răspuns:

Du`te la balci si cauta cartea pe net big grin

| Bteen a răspuns:

Nici nu se pune problema. Alege balciul, la acesta nu te poti duce zilnic. Cartea in schimb o poti cumpara si alta data. Dar uite un pont bun : citeste-o online cartea si dupa du-te la Balci.

| LaLaLea a răspuns:

Buna, daca te duci cu prietenii la balci, fara parinti, alege balciul, daca nu cartea. fundditza?

| Vคмριяιţá a răspuns:

Balci

| SwiFtymBoY a răspuns:

Ia-ti carte pentru ca este mai buna decat porcariile de la balci.
Funda?big grin