| CatrinaAndreea a întrebat:

Bună TPU, mi-am făcut un alt card la BRD și fără să știu prea multe am ales și opțiunea de card de credit de zi cu zi pe lângă cel de debit pe care îl am. Oare pot să mă duc să cer să mi-l închidă doar pe acela de credit? Și să rămân cu cel de debit? Se poate să mă duc în aceeași lună în care l-am deschis? Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Anonimul151 a răspuns:

Da, poți sa mergi oricând. Puteai sa mergi și în aceeași zi. Nu contează când mergi și da, poți alege sa il închizi doar pe acela.

| CatrinaAndreea explică (pentru Anonimul151):

Mulțumesc mult! M-am mai liniștit acum. Din neglijența mea nu am întrebat detalii, dar acum ca am aflat despre ce este vorba mai exact, am constatat ca nu am nevoie de un astfel de card. Mulțumesc mult încă o dată!

| Anonimul151 a răspuns (pentru CatrinaAndreea):

Da..., se întâmplă. S a întâmplat la cineva cunoscut să i se facă la contul de euro și card pentru euro deși nu am solicitat. Și era în pachetul cu contul de lei. Unde avea și cont de lei. A mers la banca și a renunțat pur și simplu la cardul de euro.
Deci situația spusa de mine e cam la fel ca a ta...
Deci, nu trebuie sa te îngrijorezi. Nu exista un timp anume în care sa anulezi. Poți merge oricând. E bine că ai observat.

Mergi când ai timp la bancă, și spune-le că vrei să renunți. Nu trebuie să le spui motivul. Le spui că te ai răzgândit sau că pur și simplu nu mai ai nevoie.

Cu placere. Ma bucur că te am ajutat. Mulțumesc și eu pentru fundă.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca poti merge sa-l inchizi, cu cat mai repede cu atat mai bine sa nu platesti taxele de intretinere.