Sincer sa spun nu am facut niciodata card online. Mai mult de 10 minute nu iti ia sa semnezi niste hartii. Acum depinde si cat de aglomerata este banca la ora la care te duci tu. Vezi cum faci cu pin-ul. Iti va da o hartie cu pin-ul, din 4 cifre. Memoreaza-l si nu pastra acea hartie la un loc cu cardul.
Ce sa-ti dea in mana? Contul? Amuzant!
Mergi cu buletinul, ca fara el nu se poate, si iti vor spune ei cum trebuie procedat.
Daca vrei card va trebui sa precizezi asta.
Da ce imi da daca nu card? Samponuri?
Puteai totuși scrie mai clar
Am primit mesaju asta: Cardul dvs. Visa Electron va asteapta in SUCURSALA BAIA MARE.Activati-l la un ATM BT inainte de utilizare. Multumim, Banca Transilvania.
Probabil că samponuri, că nu ai spus ce ti-a ajuns.
Fir-ar ea de gramatică!
Asa spune, că e vorba de card. Daca vrei raspunsuri clare, da si ceva detalii.
Sincer nu stiu de ce am scris cont in loc de card, dar am primit mesaj ca mi-a ajuns cardul la sucursala si pot sa l scot, am de semna multe lucruri cand merg sa l scot?
Am cam exagerat cu 10 minute. Chiar mai putin.
In câteva secunde termini, operațiunea e rapidă
Sincer sa spun nu am facut niciodata card online. Mai mult de 10 minute nu iti ia sa semnezi niste hartii. Acum depinde si cat de aglomerata este banca la ora la care te duci tu. Vezi cum faci cu pin-ul. Iti va da o hartie cu pin-ul, din 4 cifre. Memoreaza-l si nu pastra acea hartie la un loc cu cardul.
Fără buletin nu faci absolut nimic la banca... Și ce te aștepți sa îți dea în mana? Cardul?
"Mi am facut un cont de banca online...Cam cat dureaza pana mi l da in mana?"
cardul?
Da
Intr-o săptămână ar trebui să ajungă
Da scuze m-am gresit...
PurpleMonster întreabă: