| Diaaaana a întrebat:

Peste un an voi avea examenul de bac si nu stiu la ce facultate sa dau.As vrea o meserie care sa fie de viitor in sensul in care sa imi si gasesc de lucru(sora mea a facut Dreptul dar nu lucreaza in domeniu pentru ca nu si-a gasit de lucru).Imi puteti da niste idei de facultati?

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Daca esti cu adevarat bun, poti sa faci si filozofia melcului calare pe un butas de vie. Daca sora ta nu si-a gasit de lucru, nu e de vina facultatea pe care a facut-o, ci ea. Oamenii cu adevarat buni si care persevereaza isi gasesc mereu de lucru. Ceilalti stau si se lamenteaza. Gindeste-te in ce domeniu ai putea sa excelezi sau macar sa fii foarte buna, restul e zgomot de fond.

| CristiB93 a răspuns:

Informatica,asta sunt sigur ca e de viitor.

| khwewljewew a răspuns:

Academia de Politie.

| Chokorētoバタフライ a răspuns:

Alege-ti facultatea in functie de materiile care iti plac sau de ceea ce iti place sa faci

| Iulia1828 a răspuns:

Poti sa faci facultatea de medicina asta numai daca iti place. Poti sa te duci la Academia de Studii Economice (ASE). Acum depinde si de tine unde ti-ai dori sa te duci.

| Diaaaana explică (pentru Iulia1828):

La ASE ma gandeam si eu dar maicamea imi zice ca sunt multi care termina ase-ul si deja piata e full...

| Bauuuuu a răspuns:

Eu personal, mi-as dori sa urmez Jurnalismul... E ceva ce imi doresc de mica. Tu esti ceea ce trebuie sa-ti alegi facultatea care-ti va reflecta viitorul. Sora ta acum poate nu lucreaza, dar sunt convinsa ca-si va gasi un job.