| maryanaa a întrebat:

Pot anula un contract? Am facut azi rata la un telefon si cum sunt BLEAGA abia acasa am socotit ca platesc dublu si vreau sa merg maine sa il anulez sau sa platesc toti banii. Ce credeti pot? Imi mai ia dobanda sau ce se va intampla? va rog dau funda

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Citeste contractul si vezi conditiile de reziliere. Cine nu casca ochii, de regula, casca punga!

| maryanaa explică (pentru Ioandelasal):

M-am uitat mai bine acum si scrie ca am dreptul sa renunt la contractul de credit in termen de 14 zile lucratoare si ca am dreptul la rambursarea totala sau partiala a creditului. Deci as avea sanse nu?

| Ioandelasal a răspuns (pentru maryanaa):

Daca asa scrie atunci ai sanse.

7 răspunsuri:
| matrix100 a răspuns:

Daca ai semnat contractul nu cred ca se mai poate face ceva, banuiesca ca telefonul l-ai primit, l-ai desigilat, trebuie sa te impaci cu ideea ca ai facut o greseala si sa mergi tot inainte.

| maryanaa explică (pentru matrix100):

Dar nu inapoiez telefonul pur si simplu vreau sa platesc toti banii odata ca sa nu mai platesc dobanda care nu mi-au spus cat este doar au calculat si mi-au zis cat dau pe luna abia acasa am vazut. nu se poate face chiar nimic?

| gelu1970 a răspuns:

Incearca sa mergi cu mult tupeu si da de inteles ca ei nu ti-au explicat corect conditiile ratelor. poate ai noroc.

| oPeL68 a răspuns:

Din moment ce-ai semnat contractul nu mai poti da inapoi. Daca te referi ca vrei maine sa platesti toate ratele, am impresia ca exista comision pentru plata integrala.(la banci), daca ai facut prin vreun operator de telefonie nu cred.

| maryanaa explică (pentru oPeL68):

La Flanco am fost. Acum sper ca o sa fie totul bine. va multumesc tuturor