Pai daca nu ti l au trimis pana acum suna i - e acolo call center si le spui ca nu ti a ajuns codul pe mail. o sa ti faca o scurta verificare si o sa ti l comunice verbal sau printr un sms la un nr pe care il alegi tu poti sa ii suni daca nu reusesti cu mail ul numarul e +353 1 436 9111 e undeva prin irlanda cred...si dureaza inntre 10 15 minute sa intrii in legatura cu ei bafta
Nu ti trebuie nici un cod ai parola de la contul paypal cu aia faci orice tranzactie la banca ceri extrasul de cont si aia e toata informatia care iti apare ai codul pin si la bancomat poti sa ceri tot istorialul de miscari in contul tau - ti l da pe o hartiuta la fel ca factura in cazul unei retrageri
Mersi pentru informatii, tu probabil te-ai referit la "Vizualizare sold" din meniul bancomatului, nu? Dar eu ma refeream la codul de 4 cifre pe care PayPal-ul ti-l trimite atunci cand iti confirmi cardul, prima data la inregistrare, si pentru care iti retrage 1, 5 euro. Cum il obtin?
Pai daca nu ti l au trimis pana acum suna i - e acolo call center si le spui ca nu ti a ajuns codul pe mail. o sa ti faca o scurta verificare si o sa ti l comunice verbal sau printr un sms la un nr pe care il alegi tu poti sa ii suni daca nu reusesti cu mail ul numarul e +353 1 436 9111 e undeva prin irlanda cred...si dureaza inntre 10 15 minute sa intrii in legatura cu ei bafta