Daca nu spui si concret, cat de ieftin, degeaba.
Un pret daca se poate?
Eu am Digi TV+telefon fix+telefon mobil+internet si platesc cu totul 59 lei pe luna.
Scuza-ma,sper sa nu te deranjeze intrebarea! Telefoanelele le-ai primit de la ei? Sau le-ai cumparat? Oricum, suna avantajos...pe toate astea platesti 59 de lei?(eu doar pentru net platesc 80lei/luna :o...)
Da, telefonul fix l-am primit de la ei cand am cerut sa-mi instaleze telefonia fixa (aveam initial doar cablu iar telefonul era Romtelecom; am renuntal la Romtelecom si am facut contract cu ei). Apoi, dupa cateva luni, m-am pomenit cu ei la usa - imi adusesera si mobilul. Pe ala nu prea il folosim, dar are convorbiri gratis cu fixul si e util cand unul dintre noi e in oras si altul acasa.
Mentionez ca instalarea telefonului fix si apoi obtinerea celui mobil n-au costat nimic in plus fata de cat plateam atunci doar pentru TV. Apoi cand am pus si internetul am ajuns la suma totala de 59 lei.
Super tare Insa nu stiu...ai mei au abonament amandoi pe telefonul fix, eu am cartela reincarcabila...nu prea m-ar entuziasma si un telefon fix(presupun ca nu e obligatoriu)Dar sor-mea are nevoie de un telefon mobil mai performant Si de un laptop.(Internetul e pentru telefojn sau e pe fir?)
Deja intrebarile tale incep sa ma depaseasca. Prima a mai fost cum a fost, dar devine si complicat si neinteligibil.
Ok,inteleg! Iti multumesc frumos pentru raspunsuri!
Si cat platesti?
La next gen 40 lei si am cablu si internet si mi-au dat si router
Eu dau in jur de 45 de lei/luna pentru un abonament la upc cu telefon (50 minute in toate retelele), internet (20 mbps+router wireless gratuit) si televiziune insa nu stiu daca mai e valabil, daca vrei numai televiziune auzisem ca se poate la focussat era in jur de 25 de lei/luna insa au mai putine canale decat la upc. Oricum din cate stiu eu la upc sunt cele mai bune oferte.