Nu exista procesare de card instanta, fiindca acelea se fabrica la un centru special, fiind printate pe un card de metal, iar pe card se monteaza un cip electronic, apoi se printeaza in relief numele tau complet si numarul tau de cont, fiind numere unice.
Cardul vine la sediul bancii tale in 2-3 zile si tot atunci vei fii chemat sa-l ridici.
Scuza-ma, dar nu a intrebat credit, ci card, poate sa fie de, debit binemercic, eu am de, debit, si imi intra salariu' pe el
raspunsul e ING, iti face pe loc, cardul nu are numerele si numele in relief, cum e la alea care iti vin peste 2 saptamani, dar au aparate de stantat carduri la fiecare birou, si efectiv ti-l imprima pe loc
am avut si schimbat vreo 3-4 carduri la ING, in diverse locatii, inclusiv in provincie, de fiecare data l-am primit pe loc
Valei nu o contrazi pe Jassmina, ca imediat iti zice ca stie ea mai bine ca sta in Australia de 30 ani si tu esti un prost. Si puff iti da block.
Lol
Iar și-a schimbat personalitatea?!? Mamăăă... multe mai are!
Da, mi se parea mie aiurea raspunsul si am verificat profilul. E userul de pe locul 4 adica tanti Jassmina.
Mulțumesc mult, am rezolvat?
La ING, cand mi-am deschis contul, la 15 min de la intrarea in banca aveam contul deschis si cardul VISA in mina, inclusiv cu PIN-ul ales de mine, tot ce a trebuit sa fac a fost sa mai astept 5-10 min activarea cardului.
Visa, nu știu, dar la Bunq ai dreptul la un MasterCard fizic pentru 2.99 euro pe lună. Poți plăti înainte de a-l primi fizic deoarece numerele sunt afișate în aplicația Bunq.
Acum e aproape trei și jumătate, dacă descarci aplicația Bunq poți face plăți la ora patru.
La Orange money. Iti faci cont în aceeași zi în care depui cererea si iti comanzi din aplicație cardul care ți se emite instant în aplicație(adica vezi datele de pe plasticul pe care il primești în maxim 2 zile prin curier)
Marcel69minecarftGamer întreabă: