| GabiIancu2001 a întrebat:

tocmai mi -a venit cardul de student reiffeisen.E zero simplu și mi s-a zic clar ca e moca tot. Pe lista de comisionae apare asta :"Taxa pachet achizitionat incepand cu data de 1 noiembrie 202010 lei/luna (0 lei cand faci doar o plata lunara cu cardul sau cu telefonul)" eu să înțeleg că daca nu fac vreo plata cu cardul pe luna, trebuie să dau 10 lei? Mentionez încă o dată că sunt student, am 18 ani si nu mi s-a zis de chestia asta.Mai am un var care e tot student și are card la reiffesen, nu îl folosește deloc si nu a plătit nimic.Ma lămurește si pe mine cineva, va rog?

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Si pentru ca tu ai 18 ani nici macar atat nu trebuie. ''Iar daca ai intre 18-24 ani, pachetul este gratuit si nu trebuie sa indeplinesti nicio conditie. ''

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doar in prima luna platesti 10 lei. Este card de debit, card de student nu există.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine mergi la bancă si intreaba i pe ei.

| mihai69 a răspuns:

De ce ai card dacă nu îl folosești?!?

| Wr3nch a răspuns:

Da boss, si scrie mare si clar pe sitelaughing Atata timp cat faci macar o plata pe luna e gratis, daca nu e 10 lei.

| GabiIancu2001 explică (pentru Wr3nch):

Pai asta e, ca nu înțelegeam.Deci nu trebuie plătit nimic am inteles. Multumesc!

| Wr3nch a răspuns (pentru GabiIancu2001):

Cu drag, numai bine!

| Wr3nch a răspuns (pentru Wr3nch):

Si pentru ca tu ai 18 ani nici macar atat nu trebuie. ''Iar daca ai intre 18-24 ani, pachetul este gratuit si nu trebuie sa indeplinesti nicio conditie. ''

| DeyCj a răspuns:

Dacă faci plăţi cu cardul sau telefonul(e acelaşi lucru) nu plăteşti nimic. Dacă nu, costul este de 10 lei.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Ca sa ai card la o banca trebuie sa ai cont deschis la ea. Ca sa deschizi un cont trebuie o suma minima sa o depui in cont. Poate in cazul tau acei 10 lei. Dar nu lunar ci doar la început. In cazul platilor cu cardul comisionul este 0. Dar ca sa nu se închidă contul va trebui sa ai in cont o suma minima.