| Kilgrave a întrebat:

Buna tuturor.
As fi interesat daca stiti si/sau m-ati putea ajuta cu un sfat despre cum as putea face bani prin intermediul internetului la orice ora (de obicei dupa masa fiindca lucrez), lejer si cu un venit de aprox 500 - 1000 RON/luna?
Va multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca s-ar putea face bani atatd e usor pe internet, crede-ma ca nu ar mai sprijini nimeni colturile blocurilor si nici nu s-ar mai juca online.
Banii se fac f greu pe internet, dupa luni bune de stat si privit reclame sau postat revieuri si atunci abia faci $5 pe luna.
Poti face bani buni daca ai peste 1 milion de urmatitori pe Instagram sau pe Youtube, dar pentru a ajunge aoclo, trebuie sa ai zilnic 2-3 postari atat de bune si interesante, ca atrage zeci sau sute de privitori.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce stii sa faci?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt nenumrate cursuri de marketing online. Le găsești pe prietenul Google.

| Unknownzgw a răspuns:

Piața bursieră din Tokyo se deschide la 9:00 AM GMT +09:00.
Cea din Hong Kong la 9:30 AM GMT +08:00.

Profită de asta, ai ca mare avantaj fusul orar, în cazul acesta.

| StefanE2019 a răspuns:

Te poti apuca sa prestezi servicii pe Fiverr.

| StefanE2019 a răspuns:

Daca ai experienta in programe precum Photoshop (mie mi-a luat 2-3 ore sa inteleg toate lucrurile de baza), te poti apuca sa creezi logo-uri sau bannere, care poti fi platite bine pe Fiverr.

| Yuoia a răspuns (pentru StefanE2019):

Nu vezi ca spune "lejer"? Nu-i place munca.

| Kilgrave explică (pentru Yuoia):

Daca ai si citi ce am scris ar fi bine.
Lucrez din greu de dimineata pana la ora 17:00 si as vrea sa mai fac niste banuti un 500 de lei/luna stand la calculator?
Mai bine taceai