anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma flu intr-o situatie jalnica si anume: am venit in italia la propunerea unui prieten in leg.cu un post de munca! dar in loc de postul primit am patin alte necazuri deoarece nu sa tzinut de promisiune si mia mai furat si banii putini care-i aveam si telefonul, plecind intr-o alta directie! desi pare straniu e putin complicat deoarece am avut incredere cunoscind-ul in tara prin cineva care acum mi-a spus printr-un e-mail ca nu trebuie sa ai incredere in oricine! asa ca ma aflu intr-o gara mare din roma si anume Termini asteptind sa gasesc ceva de lucru macar citeva zile sa pot venii acasa! noroc ca am avut pasaportul la mine in rucsac, el nestiind ca am banii acolo! stia ca le am intr-o borseta impreuna cu telefonul! VA ROG FRUMOS DIN INIMA APELEZ LA INIMILE ROMANILOR CARE VOR PUTEA SA MA AJUTE IN VREUN FEL! nu am incotro, asta e adresa de e-mail dtoma_39@yahoo.com astept si va multumesc

4 răspunsuri:
| OmuVerde a răspuns:

întoarce-te de unde ai plecat și data viitoare fii mai atent! Nu e o idee bună să lași adresa de e-mail pe internet, la fel cum nu e deloc indicat să spui unde ții banii!

| Paprik a răspuns:

SI pe net cum ai intrat?straight face
In fine...du-te la politie si suna acasa!

| OmuVerde a răspuns:

@ Paprik: nu te obosi, e clar că persoana aceasta ori are chef de glume proaste ori încearcă să fraierească pe cineva... nu știu. Într-o astfel de situație nu internetul e soluția și cred că în mod normal nu "investești" resurse și energie pentru a răspunde necunoscuților care încearcă să vină cu un sfat, o părere, să le scrii mesaje injurioase și acuzatoare, cum face această persoană, ci, într-adevăr, te adresezi autorităților locale care sunt cele mai în măsură să ofere sprijin real și concret. Cineva care nu vrea să implice autoritățile într-un astfel de caz (după cum mi s-a comunicat în privat) nu poate fi luat foarte în serios (umila mea părere) și deja intrăm într-o altă zonă.

| PetreConstanta a răspuns:

Du-te la ambasada romaniei si vino acasa