| whiterose26 a întrebat:

Mi-am facut la BRD un card pentru pus alocatia si cea care mi-a preluat hartiile a spus ca imi fa face cardul pe minus, deoarece costul efectuarii unui c ard este de 50 ron.Asta se intampla in septembrie.Intre timp, alocatia imi tot venea acasa prin postas, asa incat nu mi-a mai intrat niciun ban pe card. Poate efectua banca vreo actiune impotriva mea datorita acestei chestiuni?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ti-a dat cardul atunci poate sa-ti ceara suma respectiva, inclusiv printr-o actiune in judecata, desi ma indoiesc ca o vor face numai pentru atata. Trebuia sa te uiti pe internet la alte banci, de exemplu BCR, care iti dau card de debit fara a percepe vreun comision. Numai bine!

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

NU cred, dar, depinzand de tipul contului o sa ai ceva de platit la brd.

| anda2happy a răspuns:

La banca transilvania ai cardul visa electron fara nici un comision de eliberare, administrare sau ridicare numerar. E 100% gratuit.

Cat despre BRD trebuie sa te duci sa le ceri sa iti arate unde ai semnat pentru taxa respectiva si dc intr-adevar ai semnat atunci va trebui sa platesti si apoi sa iti inchizi cardul. Te sfatuiesc sa nu lasi lucrurile in voia sortii pentru ca e posibil ca suma sa creasca (dc e un comision de administrare anual de exemplu) si sa te trezesti inregistrara in biroul de credite cu datorii doar pentru atata lucru...ar fi pacat.

| danut a răspuns:

Nu ctiu cum este la BRD dar la alte banci se fac gratis. Astia de la BRD par niste infractori sau hotomani, am mai avut deaface cu ei si sunt pusi doar pe jecmaneala