| BloodywolfD a întrebat:

Bună tuturor, recent am început să cos la mașina de cusut și am realizat că mă descurc destul de bine, așadar câțiva prieteni de familie au hotărât să-mi dea niște pantaloni la scurtat(blugi și pantaloni de trening) și au spus că plătesc atât cât cer eu, însă nu știu cât ar trebui să coste așa ceva și nu aș vrea să dau un preț astronomic, ar putea cineva să-mi recomande unul decent?

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cel mai bine: le faci lucrarile, iar cand intreaba cat costa, le spui "dai cat iti merita".
De obicei, astfel esti platit deseori chiar peste asteptarile tale.
Iar daca nu esti platit (sau foarte putin), atunci nu au pentru ce reclama SAU iti vor trimita si alti clienti.winking

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mai mult de 15 lei nu poti sa ceri. Mai ales pentru inceput.

| dullcat a răspuns:

15-20 de lei.Dar vezi sa fie treaba ok, nu amatoricesc. Pentru ca daca nu te pricepi, mai bine nu le cere un pret.Eu nu am indraznit sa cer niciun pret in primii ani.

Ai niste standarde din moment ce zici ca te descurci foarte bine? Cauta pe Youtube tutoriale profesioniste.Mereu e ceva de invatat de la ele.

Vezi ca poliesterul e destul de greu de lucrat cu el, mai ales daca esti l-ai inceput, fiindca se intinde si la final risti sa ai un tiv mai lat decat altul.Iar pentru blugi trebuie neaparat sa schimbi acul cu unul de o grosime mai mare, deoarece se poate rupe. Nu folosi un singur ac pentru toate tipurile de materiale.Si seteaza-ti si tensiunea in functie de material.

| Freya1 a răspuns:

A spus cineva aici ca 15 lei și eu cred la fel.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

11 sau 14 lei maxim.