| paulica960209 a întrebat:

Buna tuturor. Vreau sa expediez ceva in strainatate, mai exact produse cosmetice, doar ca nu stiu cat costa transportul. Am descarcat un fisier de pe posta-romana.ro si am acolo toate sumele. Intrebarea mea este care e diferenta dintre prioritar si neprioritar?

Răspuns Câştigător
| IonutDX a răspuns:

Trebuie sa ai pe site-ul PR informatiile dorite, in principiu prioritar inseamna mai rapid si mai scump. Pentru prioritar au un serviciu care se numea la un moment dat SkyPak, un pic mai ieftin decat FedEx, DHL, UPS etc, dar spre surprinderea mea chiar au ajuns la timp asa cum era prevazut in contract si site, eu am trimis colete in Argentina, Brazilia, Chile, Peru, SUA si PuertiRico. Totul a decurs normal. Ca fapt divers sa nu primesti colete prin FedEx, colaboratorii lor din Romania pun taxe chiar daca primesti un cd/dvd cu documentatie confidentiala, valoare 0!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca si la firmele de curierat si compara preturile.Este diferenta de taxare intre prioritar si neprioritar.

| iasicumpara a răspuns:

Eu iti sugerez Atlasib pentru ca au cele mai mici preturi si acoperire mare a Europei cu masinile proprii. Restul transportatorilor lucreaza in afara Romaniei cu alte firmele de curierat din Europa si preturile sunt mai mari.

| paulica960209 explică (pentru iasicumpara):

Scuze ca n-am specificat, dar eu vreau sa trimit prin posta romana. Pe site-ul unde am listat produsele trebuie sa introduc cat costa transportul in fiecare tara, si eu vreau sa expediez in toata lumea, nu numai in Europa

| IonutDX a răspuns (pentru paulica960209):

Trebuie sa ai pe site-ul PR informatiile dorite, in principiu prioritar inseamna mai rapid si mai scump. Pentru prioritar au un serviciu care se numea la un moment dat SkyPak, un pic mai ieftin decat FedEx, DHL, UPS etc, dar spre surprinderea mea chiar au ajuns la timp asa cum era prevazut in contract si site, eu am trimis colete in Argentina, Brazilia, Chile, Peru, SUA si PuertiRico. Totul a decurs normal. Ca fapt divers sa nu primesti colete prin FedEx, colaboratorii lor din Romania pun taxe chiar daca primesti un cd/dvd cu documentatie confidentiala, valoare 0!