| Anonim10015 a întrebat:

Bună, unde aș putea vedea ce tipuri de băuturi ar merge ca afacere?

Cafenele există prea multe.
Bubele Tea - nu știu dacă merită să deschid o locație dacă deja există două locații, cu dezvoltatori diferiți.

O locație fiind în sistem de franciza, cealaltă deschisă ca marcă proprie.

De exemplu, băuturi cum e "Bubble Tea". Băuturi, care ar avea consumatori, dar care nu mai există pe piața din România. Dar, care să fie renumite în alte țări.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Gata, ti-a trecut pofta pentru o spalatorie de covoare? happy

La bauturi racoritoare si cafenele chiar nu m-as baga, ca sunt la toate colturile de starzi si nu faci cine stie ce bani din asa ceva.
Apoi iti trebueisc diverse licente si autorizari ca sa poti servi la consumatori, canalizare, apa curenta, wc, sanepidul vine pe capul tau toata ziua samd.

Deschide o croitorie de femei si barbati, ca alea au disparut.
Sau o cizmarie si reparatii pantofi.

| Anonim10015 explică (pentru Violleta2022):

Deocamdată nu mi-a trecut nici ideea cu spălătoria. Însă am văzut că că bautura "Bubble Tea" a devenit foarte renumită în România. O persoană și a deschis o locație, și de acolo s au extins. Știu că există cafenele prin tot orașul, însă dacă e o băutură noua, renumita în alte țări, poate ar merge cum a fost și în cazul acestei băuturi.

Știu că sunt foarte multe autorizații, însă asta e... Le aș face pe toate dacă ar merita.

Poate până îmi deschid ceva, se închid unele cafenele renumite din orașul meu, și poate îmi deschid o cafenea.

Așa s-a deschis anul trecut o cafenea, care merge extrem de bine. Și deja încep să se extindă și în alte orașe. Prima locație, a fost în orașul meu. De aici e cel care a început cu ideea acestei cafenele.

Autorizații, de acest gen trebuiesc și la restaurante și chestii de astea. M am gândit să îmi fac un mic restaurant. Însă nu știu cât de bine ar merge. Pentru că și restaurante, fast fooduri există prin tot orașul.

Există destule croitorii la mine în oraș, dar lumea nu mai apelează la ele. La fel și la reparații de pantofi. As fi vrut să fac ceva ca și cum e spalatoria de covoare. Dar nu știu ce.

Sau mai există ideea de cafenea, say un mic restaurant. Pentru că în partea asta am și calificarea pe partea de bucătărie, însă nu aș vrea să fac ceva din asta. Ci ceva diferit.

| Violleta2022 a răspuns:

In ce privesc francizele internatioanle, iti trebuiesc sute de mii de euro si nu cred ca dispui de asemenea fodnuri.

Nu cred că e franciză internațională. El a luat ideea, și a deschis firma, cu această băutură cu numele ales de el. Cu numele "Brandului". Eu nu aș alege franciza. Pentru că, cum ai spus. Nu dispun de sute de mii de euro. Dacă ar fi sa îmi deschid cafenea, sau ceva cu băutură de acest gen, sau chiar un mic restaurant, ar cu cu propriul brand.

| antrebarisiraspunsuri a răspuns:

Bere sau tuica. asta se consuma in Romania

| Anonim10015 explică (pentru antrebarisiraspunsuri):

Berea și țuica de exemplu nu au voie să o consume minorii. Deoarece este alcool. Eu aș fi vrut ceva, cum e "Bubble Tea", ceva ce nu mai există pe piața din România, dar există în Străinătate și acolo acea băutură e renumită.