| perytherm a întrebat:

Va rog sa-mi dati si mie o sugestie referitoare la urmatoarea intrebare. M-am gandit impreuna cu familia mea sa deschidem o afacere in domeniul serviciilor funerare. Credeti ca este o idee buna? Cat de bine ar merge asa ceva in zilele noastre. Mentionez ca in orasul nostru sunt 5 firme de acest fel. Astept raspunsurile voastre. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

Ideea este grozav de buna.De clienti nu vei duce lipsa pentru ca romanii au votat bine si au ei grija politicienii sa-ti furnizeze si ''clientela''. Daca te orientezi pe langa morga si pe langa vreun preot cu relatii la cimitir poti chiar sa dai marea lovitura. Poti astfel sa preiei clientul de la morga, sa efectuezi servicii de imbalsamare(cosmetica), imbracat, mobilier+casa de piatra in gradina cu verdeata(constructii). Poti sa organizezi chiar si evenimente(parastas) cu muzicanti(lautari), bocitoare. Poti comercializa haine si incaltaminte de unica folosinta, lumanari, coroane.
Moartea si ritualurile crestine au devenit o adevarata industrie.
Dar ce folos ca atunci cand vrei si tu sa te apuci s-a schimbat modificarea si se introduce taxa forfetara si vei munci mult ca sa platesti taxe si impozite la stat.Pa cuvant si Doamne Ajuta.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si crezi ca copii inscrisi pe site, au avut firma de servicii mortuare?

| EUSIATIT a răspuns:

Eu cred ca nu e cea mai bine daca spui ca mai sunt 5 firme. pentru ca mai cred ca oamenii trebuie sa traiasca sa lupte cu greutatile nu sa puna miinile pe piept. Poate te gindesti la o altfel de firma. poate de curatenie sau aranjari nunti mese festive. sau ceva frumos nu... funebru sincer nu mi place, mi-e frica de asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sa stii ca e o idee buna si un succes total cunosc pe cineva asemeni tie si ii merge destul de bine.succes.

| rserpu a răspuns:

Daca stai intr-un oras de 200. 000-300. 000 pai sa stii ca ai loc, iar daca numarul este sub 150. 000 pai sa stii ca doar prin servicii mai de calitate o sa ajungi sus. Daca scazi pretul, nu cred ca e o idee buna ca majoritatea oamenilor nu se uita la bani cand le moare unu drag. Totusi, te sfatui sa iti faci publicitate pe internet si afise pe stalpi (dar nu este indicat happy ) sau in locuri publicitare. Dai anunturi in ziarele locale, iar daca familia ta are putina experienta in acest domeniu, o sa va fie mult mai usor. Bafta in ceea ce doresti sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar conta cite firme sint in orasul vostru, cel mai important lucru este cam cit ar mai dura criza, daca sar mai lungi pe alti 5 -10 anisaracia asta sigur nu dati gres cu firma, BAFTA...

| mary43 a răspuns:

Depinde, de cat este de mare orasul dar, este o afacere buna, parerea mea e ca nu da faliment, moartea e ceva sigur,''ne nastem pe rand si murim pe sarite,, nu conteaza ca mai sunt firme si benzinarii sunt multe intr-un oras dar mergi unde e mai bine si mai ieftin, mult succes

| myrazvy a răspuns:

Depinde, nu crezi ca sunt multe firme asemanatoare. daca e orau mare deschideti, nu vezi dracu. ca murim cu criza asta

| mari_3014 a răspuns:

Daca in 2010 erau 5 firme prestatoare de servicii funerare, in ultimii 3 ani s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Recomand in schimb, pe monumente funerare si cruci, dar din granit ca este o piatra durabila, ca aici http://www.goldenmemories.ro/, insa si aceasta piata este destul de complexa si concurenta neloiala. Succes!