| sweetgirl22 a întrebat:

Vrea sa devin reprezentanta oriflame repede:X! As putea trimite copia scanata pe mailhappy, si stiu ca unii coordonatori completeaza ei contractele in locul clintilor:X! Cine ma poate inscrie? Va rog!:X:X

Răspuns Câştigător
| erika13 a răspuns:

Eu inscriu reprezentanta la oriflame nu conteaza din ce judet esti, trimite copia dupa buletin prin e-mail pe erika_fazekas@yahoo.com,pot sa completezi si eu sau iti trimit prin e-mail le scoti le semnezi si imi trimiti inapoi cum doresti
astept mesaj pe id erika_fazekas sau pe e-mail pa

4 răspunsuri:
| erika13 a răspuns:

Pot sa completezi formularul de inscriere si imi trimiti copia dupa buletin dupa care trebuie sa le depun la sediu ce este trimis prin fax inscrierea dureaza 5 minute pentru raspuns-mesaj de confirmare trebuie sa asteptam cateva ore daca te inscriu dimineata si dupa masa mai spre seara deja poti sa pui comanda o saa fii reprezentanta, astept mesaj pa

| Cella a răspuns:

Pai uite eu am devanit coordonator... ducandu.ma la sediul lor fara sa ma complic si mari batai de cap completezi ceva dai copie de buletin si gta.

| sorinaianghel a răspuns:

Daca te intereseaza si avon...www.inscrieriavon.tk
completezi formularul, il trimiti si in cel mai scurt timp te contactez...sau mai simplu add sorinaianghel
sa ai o zi buna!

| sweetgirl22 explică:

Din pacate, in zona unde locuiesc nu am acces la sediu oriflame!