| m2704 a întrebat:

Vreau sa deschid o sala de forta-fitness.singura nelamurire a mea este ca o fac la tara, intr'o comuna iar in jurul comunei sunt 5 sate.ce ziceti..ar merge? avand in vedere ca ar fi singura de pe zona.o sala cu saci de box, benzi de alergat, biciclete, aparate pentru toate grupele musulare. populatia din zona e undeva la 6-7 mii de locuitori.ce ziceti? Eu ma gandesc daca ar fi undeva la 40 de abonatii! Tineret este cat de cat, aici ma gandesc si la sexul feminin care vrea sa slabeasca.

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Depinde de procentajul tineretului!
Ca idee, e excelentă! Ca investiţia să fie cât de cât sigură, eu zic ca în weekend să dai discotecă seara ca să ai încasării din două părţi! Multă baftă!

| Wo0zyEX a răspuns:

Salut,n-ar fi o idee rea mai ales ca va fi singura sala...Deci eu te sustin!

| coszma19 a răspuns:

Nu ar fi rea ideea!
- prima data vezi cam cat tineret e in zona.
- fa-ti si tu un studiu si intreaba pintre oameni daca si-ar dori o sala de de forta, sau du-te prin scoli si intreaba daca vor asa ceva incomuna lor.
- sau iti creezi o pagina facebook (ex: sala de fintness din "cum sa numeste comuna") si incerci sa bagi oameni din zona in lista de facebook si intrebi daca si-ar dori o sala de forta in comuna etc.
MULT SUCCES!

| razvanf a răspuns:

La tara e greu sa faci o sala de forta/fitness din mai multe motive:
-tineretul este putin
-lumea are de munca dupa scoala/serviciu

Iar la cate aparate vrei tu sa cumperi iesi in pierdere cu 40-50 de abonati.

Sfatul meu ar fi sa deschizi doar o sala de forta cu cateva aparate si sa vezi daca merge printre baieti, daca da apucate si investeste.

Succes!