| m2704 a întrebat:

Vreau sa deschid o sala de forta-fitness.singura nelamurire a mea este ca o fac la tara, intr'o comuna iar in jurul comunei sunt 5 sate.ce ziceti..ar merge? avand in vedere ca ar fi singura de pe zona.o sala cu saci de box, benzi de alergat, biciclete, aparate pentru toate grupele musulare. populatia din zona e undeva la 6-7 mii de locuitori.ce ziceti? Eu ma gandesc daca ar fi undeva la 40 de abonatii! Tineret este cat de cat, aici ma gandesc si la sexul feminin care vrea sa slabeasca.curatenie,aparate pentru orice, frumos.

Răspuns Câştigător
| bambi12313 a răspuns:

Eu iti urez succes deoarece sunt sigura ca va da roade munca ta. eu locuiesc tot ceva in genul acesta iar la noi sunt doua sali de sport. una intr-un sat iar una intr-unul apropiat. iti pot spune ca sunt foarte multi abonati, mai ales barbati care se strang din orice zona. iar daca ai cunostinte, ma refer la tineret cu siguranta zvonul se va imprastia repede. incearca deoarece iti garantez ca aceasta afacere va avea mult succes.

2 răspunsuri:
| NoName2105 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic,la tara nu prea sunt bani si oamenii nu o sa mearga la sala ca sa dea jos kg in plus,au multa treaba si investitia ar fi mult prea mare,eu zic ca nu ar merge,acum e alegera ta happy ai putea sa deschizi altceva,gandeste-te la ceva ce ar merge mai bine, fii creativ si nu uita de taxele care trebuie aplicate si politia, care va verifica constant autorizatiile si toate prostiile. Oricum, ideea nu e rea, bani si doritori sa fiewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar merge.