anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa deschid o sala de forta-fitness.singura nelamurire a mea este ca o fac la tara, intr'o comuna iar in jurul comunei sunt 5 sate.ce ziceti..ar merge? avand in vedere ca ar fi singura de pe zona.o sala cu saci de box, benzi de alergat, biciclete, aparate pentru toate grupele musulare, frumos aranjat. populatia din zona e undeva la 6-7 mii de locuitori.ce ziceti? Eu ma gandesc daca ar fi undeva la 40 de abonatii! Tineret este cat de cat, aici ma gandesc si la sexul feminin care vrea sa slabeasca.curatenie,aparate pentru orice, frumos.repet,ar fii singura sala din zona

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar prea merge. Trebuie sa tii cont ca lumea de la sat mai face munca fizica, in gospodarie si la muncile agricole si nu prea cred ca mai au chef si de sala. De asemenea, la sate, sunt cu mult mai putini bani ca la oras si satenii tin de bani, nu-i dau chiar pe orice.
Daca, totusi, vrei neaparat sa deschizi sala, incepe prin a face un mic sondaj, cu cati ar fi dispusi sa se aboneze si daca strangi, in prima faza, macar 25-30 de persoane, s-ar putea sa renteze. Succes si numai bine!

| unknownn a răspuns:

Astia la sat nu prea au bani ma gandesc, ca nu toata lumea are servici.

| VadTot a răspuns:

Hai ca esti amuzanta, semenei cu cei de prin parlament care au idei traznite.acum scuza ma nu vreau sa te jignesc nici decum.Dar Mai gandeste te si ai sa vezi de una singura ca o astfel de afacere intr un sat.este total neinspirata! Scuza ma pentru ce ti voi recomanda dar mai degraba ar merge sa faci o "bodega" decat o sala de fitness.Chiar imi imaginez cum vine Vasilica din capul satului si lasa deoparte muncile de prin propria gospodarie sa vina sa traga de fiare.si pe nea Gheorghe sa loveasca in sacii de box acum iarna.ca ne Afara i frig.laughing
Dar Ce zici de o piscina? Ma gandeam si eu nu dau cu parul.laughing

| CrazyTeenager a răspuns:

Fa niste sondaje.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand lumea la tara nu o sa isi permita sa dea bani pe asa ceva. Majoritatea nu au deloc timp, unii muncesc destul incat sa nu mai aiba nevoie de sala, altii o vor considera o pierdere de timp. plus la tara lumea mananca mai sanatos

| Dismally a răspuns:

E destul de riscant la tara, poate daca este mult tineret in zona ar merge.