| LLTCATpRoduction a întrebat:

Buna vreau sa-i deschid surorii mele o mica gogoserie gen fornetti. ea are 15 ani dar na vrea sa aiba si ea o afacere.bineinteles pe numele meu. dar banii care ies ajung la ea.ma bate la cap zi de zi.eu acum nu stiu cam pe la cat ar ajunge actele, cuptoarele alea in care fac ei pizza etc.si unde as putea gasi acele cuptoare? si ce contracte mai trebuie facute cu firma care sa aduca >faina,, sau.sincer nu ma prea pricep la gogoase. daca stie cineva? sa lase un raspuns.sa vad daca merita sa dau banii! spatiul il am. dar atat ma intereseaza >cam pe la ce suma ar ajunge? cuptoare.de unde le iau? ce trebuie sa fac? vreau mai in amanunt? multumesc mult! FUNDA+vot.

4 răspunsuri:
| Me_3490 a răspuns:

Buna!
Eu cred ca ar trebui sa-i spui ca daca vrea o afacere isi poate deschide ea, nu tu. Spune-i ca o s-o ajuti, insa sa se ocupe ea de afacere si toate problemele pe care le-ai enumerat.
Dar revenind la intrebarea ta:
.1. Cuptoarele le iei de la magazine, de ex. Altex.
.2. Pentru a prepara gogosi iti trebuie: faina,zahar,unt,oua, lapte, sare, citeste aici: http://gastronomie.ele.ro/Gogosi_cu_dulceata_--r1496.html
.3. Faza cu firmele: Poti cumpara tu de la magazin in caz ca nu gasesti firme.Nu stiu in ce localitate esti ca sa-ti spun de la ce firme sa iei.Cel mai simplu ar fi sa le cumperi de la magazin.
.4. Preturile nu ti le pot spune pentru. ca. nu stiu de la ce firma iei cuptoarele etc...Dar nu cred sa coste prea mult.

Pentru informatii citeste aici: http://www.manager.ro/......e-593.html

Plz, da-mi fundita! :D. Bafta!

| Luy a răspuns:

Pei ori gogosi ori fornetti ori pizza?! Mai bine te duci direct la o gogoserie si intrebi direct patronul sau angajatii sau poate ai noroc sa fie vreun "Gogosar" pe aici.

| Plus44 a răspuns:

Buna,eu zic mai bine sa intrebi persoane'' face 2 face'' in legatura cu asta, nu pe un site. Sunt multi care dau raspunsurile cu date incorecte, fiind in necunostinta de cauza.

| yo4ubr a răspuns:

Nu prea merita sa deschizi o afacere pentru ca ai putea da faliment deoarece cuptoarele si aprovizionarea costa mai mult decat vei castiga in primul an dar daca esti dispus sa incerci cauta cuptoare cu microunde ieftine mai intai incepi cu unu apoi mai iei unu si tot asa