| Anonim1447799 a întrebat:

Buna, vreau sa îmi fac un card pentru cumpărături online, cum procedez, cât trebuie sa aștept și trebuie ca persoana care îl face sa fie majora?

Răspuns Câştigător
| laeimbrea a răspuns:

Ca sa plătești online ai nevoie de un card Visa sau MasterCard.
Ca sa iti deschizi un cont bancar si ca sa primesti un card din cele mentionate mai sus, ai nevoie de 18 ani.

Contul ti-l face pe loc, cardul vine în aproximativ 10 zile.

Dacă ai sub 18 ani poti sa iti faci cont bancar si card doar ca nu poti plati online cu el.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu vrei card sa faci cumpărături online cu el sau vrei acel card de cumparaturi care e un card de credit practic?

| MadRaven a răspuns:

Sunt bănci la care e suficient să ai 14 ani ca să îți faci card. Iar la ing ți-l dă pe loc, nu trebuie să aștepți.

| Cismi a răspuns:

1. Tre sa ai 14 ani mergi cu un parinte sau daca esti major mergi singur, faci cont, card si specifici la o adica ca vrei sa efectuezi si plati online. Recomand Banca Transilvania am 6 ani la ei nu am avut vreodata probleme sistem rapid comision 0.

| Haha234 a răspuns:

Trebuie sa ai peste 14 ani ca sa il poti face, daca ai sub 14, cardul se face pe numele unora din parintii tai si poate fi al tau, eu am platit 20 de lei pentru card, si trebuie sa completeze niste fise!