| Sweety27 a întrebat:

Vreau sa investesc aproximativ 4.000 de euro intr-o afacere. Ce credeti ca merge bine in vremurile astea? De asemenea, nu m-as supara daca se ofera cineva sa-mi fie si partener de afaceri. happy

10 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Fotograf; altceva nu stiu ce ai putea face cu 4000euro, fa-te camatar, dai cate 2000 ceri inapoi cate 3000 si iti iese de-un ciubuc laughing

| sltlp a răspuns:

Daca esti buna in ceea ce faci, si te implici trebuie sa mearga... Si foarte important, vezi ca primi ani mereu sunt mai greu, chiar pe minus.
Cam ce ai in vedere(de curiozitate).

| Sweety27 explică (pentru sltlp):

Multumesc de raspuns. Am incercat acum un an sa fac un magazin online. Dupa cum ai zis si tu, e greu pentru ca pana nu am vizitatori pe site si nu investesc in promovare, nu voi vedea vanzari. Acum mi-as dori sa incep ceva local, sa inchiriez un spatiu si sa vand produse sau servicii (consultanta). Insa prefer sa fac un research inainte, sa vorbesc cu persoane cu experienta, ca sa vad pe ce nisa e mai bine sa merg.

| sltlp a răspuns (pentru Sweety27):

Nu vreau sa te dezamagesc dar nu stiu cat succes o sa ai(eu ma uit la mine in oras, unde majoritatea spatiilor de consultanta sunt inchise).
Iar ca magazin online, ai nevoie de reclame, parteneriate, si foarte foarte multi bani(nu merge cu 4000 euro, daca era inca un zero, mai erau sanse).

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru Sweety27):

O idee buna de afaceri nu o sa sa primesti aici, ideeile bune se pun in practica nu se dau gratis altora.
Ca cineva sa fie partener de afaceri cu tine trebuie sa vina si el tot cu 4000 de euro. Altfel, ma indoiesc ca o sa-i dai 50% din partile sociale. Eu unu n-as accepta niciodata sa fiu partener de afaceri cu cineva care are drepturi mai multe decat mine in societate, m-am saturat sa muncesc ca un sclav si sa bag bani altora in buzunare (ca pana la urma la asta se reduce totu, la profit)

| Garielu a răspuns:

Daca ai un contract bun, investeste cat vrei!

| Sweety27 explică:

Ma gandesc sa incep pe o nisa anume. si sa investesc treptat. 4.000 de euro e suma cu care pot incepe acum. Astept opinii de la persoane care chiar au o afacere in acest moment.

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Afacere cu 4000 nu prea stiu.La banii astia daca ai rabdare baga-te la pariuri la ruleta.Incepi cu 2 euro pe o culoare daca iti iese schimbi culoarea tot cu 2 euro, daca nu iti iese pariezi aceeasi culoare dubland suma adica 4 si tot asa pana iese pe termen lung daca folosesti strategia asta fara sa te enervezi o sa fii pe plus

| DanaQ a răspuns:

Eu ma gandesc ca in prezent merg bine mini-shop-urile cu profil culinar, de exemplu patiseriile, covrigariile, restaurantele cu autoservire... criza sau nu, omul trebuie sa manance! Asta e! happy Restul, vin dupa!happy Decizia trebuie sa o iei si in functie de domeniile tale de interes corelate cu cererea din piata, evident. Eu daca as avea niste banuti, mi-as deschide o cafenea cocheta cu diverse alte servicii conexe. Cu 4000 de euro, poate ai putea sa pui bazele unei firme de aranjamente florale, dar nu inainte de a te initia temeinic in acest domeniu, caci daca aranjamentele vor fi cu adevarat speciale, incet-incet vei castiga clienti importanti...totodata insa trebuie sa iei in considerare si riscurile sau pierderile care vin la "pachet" o data cu aceasta mica investitie. Sau ca o alternativa mult mai simpla, ai putea cumpara un spatiu comercial intr-o zona-cheie, pe care sa-l inchiriezi. Lunar vor veni niste banuti si in cativa ani [sau luni] cu siguranta iti vei recupera investitia.

| Stoia_Paul_1985 a răspuns:

Daca mai este valabil anuntul, am o idee perfecta. contactati-ma la: 0727678919