anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau să mă angajez la un salon de masaj erotic. Dar nu știu nimic cum sa fac masajele ma poate ajuta cineva mai detaliat cum se procedează și cu niște video. Merci!

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuie sa fii constienta ca va fi nevoie sa accepti sa faci uneori si in anumite conditii si sex cu anumiti clienti, invatarea tehnicilor necesare realizarii unui masaj "reconfortant" iti vor fi aratate, explicate de insasi personalul mai vechi, existent in salonul de masaj erotic respectiv.

| eXtremeAdy a răspuns:

Naspa ca vrei sa faci asta, puteai ajunge ceva mult mai calumea in viata, sa fii respectata si da sa fii si platita.

| adema a răspuns (pentru eXtremeAdy):

Mda, s-ar parea ca unele au urmatoarea filosofie de viata: decat sa ma f*** la cap un idiot la servici pe salariul minim mai bine f** eu pe altii pe multe mii de euro! Daca merge, de ce nu? Doar nu-ti trebuie cine stie ce educatie pentru asta.

| eXtremeAdy a răspuns (pentru adema):

Poti fi libera profesionista, intr-adevar in ziua de azi locurile de munca = sclavie, dar poti muncii si independent.

| Anonim075 a răspuns:

Daca te uiti pe internet la anunturi, majoritatea angajatorilor nu cer experienta.Te ''califici'' acolo. happy Bafta.

| adema a răspuns:

Avand in vedere ca ai postat anuntul in categoria afaceri si financiar, eu zic sa te uiti la urmatoarea conferinta de presa organizata de BNR cand vorbeste Isarescu si poate-ti vin idei.