| madalina13021997 a întrebat:

Vreau si eu niste exemple de situatii in care nu au fost respectate drepturile consumatorilor(exemplele voastre daca vi s-a intamplat asta vreodata, vreau mai detaliat daca ati rezolvat pana la urma problema, de exemplu daca ati luat de la magazin un produs care era expirat cum ati procedat? ati cerut banii inapoi v-a fost schimbat produsul? a fost amendat magazinul respectiv? vreau mai detaliat)

Dau fundawinking

3 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Kaufland inseala pe fata in toate orasele tarii fara sa fie sanctionati de nici o culoare. Am apelat si la presa si la OPC, frumos, fara injurii sau alte chestii, nu am primit nici un raspuns. Ce fac ei? Simplu - sus unde ai eticheta cu pretul scrie mare ca e produs romanesc, iar pe cutiile cu legume vezi ca sint turcisme sau de pe la unguri. Misto, nu? Le-am semnalat inclusiv lor la Kaufland la relatii cu clientii, nici un efect.

| bestintheworldnarcis a răspuns:

Pai am cumparat o carte de la domnu de religie in ambalaj iar atunci cand am ajuns acasa am vazut ca ambalajul era rupt am vb cu el si mi-a dat alta carte simplu happywinking

| Ralutzyy a răspuns:

Pai tatalui meu i s-a intamplat.

A cumparat niste cipsuri care erau mucegaite. A sunat la numarul de telefon al Protectiei Consumatorului si le-a explicat celor de acolo situatia. Cu magazinul acela sincera sa fiu nu stiu ce s-a intamplat ( imi cer scuze ) dar stiu ca cei de acolo ( Protectia Consumatorului ) i-au trimis vreo 10 pungi de cipsuri identice cu cea cumparata de el. (Fara nici un banut). Sper ca te-am ajutat. happy