Exista site, cum sa nu existe. Eu iti recomand site-ul 2parale. WWW.2parale.ro, eu castig cam 78 lei pe saptamana. Daca vrei sa te ajut da mi add aici https://www.facebook.com/furtuna5 Funda?
Revino cu un raspuns si spune-ne cati bani ai castigat de pe site-ul ala 2parale. Ai dat funda aiurea, din pacate. Nu exista niciun asemenea site. Daca ar fi asa, ar mai exista oare prosti care sa mearga la munca? Ne-am cumpara toti un calculator si am da click-uri.
Nu ai sa vezi niciodata bani din asa ceva. In primul rand se plateste extrem de prost 0.001$ pe click in cazuri fericite si pragul de extragere peste 50$. O sa te plictisesti la cateva mii de click uri si tot nu vezi banii
Nu exista niciun site care sa-ti dea bani pentru ca dai clickuri. Absolut toate siturile de genul asta sunt niste fake-uri unde castigi 0.01 centi pentru un milion de click-uri. Apoi nu poti sa-ti retragi banii pentru ca nu ai atins cine stie ce palier pe care nu-l poti atinge niciodata.
Pune-ti si tu singura intrebarea: de ce mi-ar da cineva bani pentru ca dau click-uri pe niste bannere?
Ti-a dat cineva vreodata bani pentru ca mergeai pe strada si te-ai uitat la un banner publicitar? Sau pentru ca te-ai uitat la televizor la niste reclame? Nu.
Si atunci de ce ti-ar da cineva bani ca sa faci acelasi lucru online?
daniyand întreabă: