| Mihai997 a întrebat:

Zilele acestea vreau sa-mi cumpar un telefon. M-am orientat la un samsung wave 2 si vreau sa-mi spune-ti daca aveti sau daca este bun (cum se misca).
Daca stiti vreun telefon bun ce v-a impresionat, va rog sa-mi spuneti (PRET 600lei-1000lei noi)! happy funda!

Răspuns Câştigător
| wizopo2 a răspuns:

Samsung Galaxy Ace e fain. Are detalii impresionante, un ecran de 3.5 inch si cam arata ca si iphone-ul. Sau ai putea incerca LG Optimus Sol. Are ecran Super Amoled. Se vede foarte clar si viu. Nu are lag si merge super pe net.

| Mihai997 explică (pentru wizopo2):

Da, sunt de acord cu Samsung Galaxy Ace, dar are memoria interna doar 238 mb si procesorul 800mhz.

| wizopo2 a răspuns (pentru Mihai997):

Iti poti lua un card de memorie pana la 32 de gb, iar procesorul chiar daca 800 mhz, se misca foarte bine. LG Optimus Sol nu-ti place? big grin

| Mihai997 explică (pentru wizopo2):

Nu vreau Lg Optimus Sol deoarece telefoanele de aceasta marca cam dupa 6 luni incepe acumulatorul sa nu mai tina si sa se sting. Stiu multi prieteni cu aceasta problema la LG. Oricum iti dau funda pentru efortul depus.

4 răspunsuri:
| anonymus1anonymus a răspuns:

Eu am un galaxy gio si sunt ff multumit de el ( pe negru )
fata de ace imaginile sunt mai vii si se misca foarte bine
desi am 10 pagini de aplicatii, se misca ca la inceput + costa cam 700 ron, iar cu retul iti iei alt ceva happy