Mdah, si cind te gindesti ca sint si multe chestii ca lumea pe care nu le abordeaza nimeni de frica... gen un motor de cautare de la zero cu filtrare draconica si eventual din prima pe baza de abonament (asta am discutat chiar si cu Gabriel Weinberg, seful de la DuckDuckGo, si a zis ca nu se baga nimeni pe ceva care sa nu foloseasca deja date returnate de un alt engine si sa le filtreze, oarecum in genul in care o fac ei - poti sa faci o treaba misto in genul asta, dar totusi departe de adevar). Saaau - asta din seria ce as folosi eu - o tastatura combo ergonomica/gaming cu taste mecanice pentru gaming integrate in palmrest.
Google e praf, doar ca s-au infipt foarte bine. Am lucrat pentru ei, e un urias cu picioare de lut. Pe partea de cautare au facut o gramada de magarii. Ce e mai trist e ca au dat in cap multor site-uri mici care faceau bani destul de multi absolut corect. Update-urile alea ale lor de cacao...
Pai da, nisa banoasa. Sint destule nise banoase.
P.S. Niste chitrosh. Isi externalizeaza serviciile de verificare a rezultatelor/traducere/content flagging. Totusi cred ca 90% e un pic exagerat. Nu stiu, nu am mai vazut de mult o statistica pe search. Acum ii ajuta mult si Android-ul ca vin cautari de pe mobile la greu.
lvr întreabă: