Buna.Din pacate, asa functioneaza la toate bancile.In perioada studentiei tata m-a imputernicit pe cele doua conturi ale lui si cand am primit amenda, fiindca nu am dus foaia cu plata la timp, m-am trezit nu doar cu blocarea contului meu, ci si ale tatalui meu.
Băiatule, toți clienții Raiffeisen am primit acest e-mail. O informare de modificare a comisionului "în caz de poprire ". Într-adevăr ca prima data și pe mine m-a băgat în ceață, însă este extras de pe site-ul Raiffeisen.
https://www.raiffeisen.ro/......e-poprire/
Pana la urma orice poprire apare în contul de banking vizibil "ca ai o poprire în valoare de". Posibil sa îți trimită sms sa te anunțe. Intri în panică degeaba.
E o informare de modificare de comision. Te cam revolti degeaba.
Si daca ai fi o poprire si citez "Tatal meu desigur e titularul" la ce te-ai astepta?
N-ai inteles nimic, de fapt. Oricum, poprirea nu se realizeaza prin modificarea comisionului de administrare. Asta ca regula generala.
Contactează un avocat. Poate că vei scăpa de sancțiune.
În mod normal doar tatălui tău trebuie să i se pună o oarecare poprire pe venit, care să fie un procent fix pe salariul care îl ia, nu și ție.
Iommix întreabă: