| Roberta1987 a întrebat:

Buna ziua. Am facut o solicitare de credit intr-o aplicatie mobila a unei bănci și din greșeală am ieșit inainte sa semnez on line. Apoi cand am vrut sa întru iarasi a aparut un mesaj de eroare, am sunat în call center si mi-au spus ca trebuie sa aștept 48 de ore sa se invalideze cererea sa pot face alta. E vreo varianta sa păcălesc aplicatia, sa sterg ceva date de undeva? Am șters aplicatia si am instalat-o iar dar tot rămâne istoricul. As avea nevoie sa fac asta azi, mâine altfel aștept pana luni si e prea târziu. In localitatea unde stau nu am niciun sediu al băncii sa ma pot duce personal. Multumesc

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai bani de comisioane? Faci credit sa speri ca ti l aprobă, deunde platesti ratele? Ce suma ai cerut băncii? Cum ai vrea sa pacalesti aplicatia? Daca faci falsuri in declaratii te maninca pușcaria, astepti pana luni si rezolvi la bancă orice problemă ai avea.

| Roberta1987 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am bani clar de comisioane si nu e prima data când accesez un credit, acum 6 luni am rambursat integral ultimul credit. Nu incerc sa fac fals în acte sau sa păcălesc banca, am fost si acum 2 zile în sucursala si nu le-a mai mers sistemul si mi-au zis sa încerc online. Ma incadrez la peste 50000 lei dar vreau doar 14000 pentru o factura medicala pe care trebuie sa o plătesc destul de repede(accident de munca al cuiva din familie)