Dacă ar exista un asemenea bug, nu crezi că cel care l-a descoperit l-ar fi pastrat secret și s-ar fi folosit de el?
Este ca și cum ai întreba "am auzit că undeva este îngropată o comoară și poate să o ia oricine. Știți cumva unde?"
Imi incerc si eu norocul poate chiar stie cineva adresa acelui wallet. In mare parte ai dreptate, dar de ce sa nu incerc? Incercarea moarte nu are .
Dar ce sens are încercarea fără absolut nici o șansă de reușită, care este doar o pierdere de timp?
După logica asta, de ce nu întrebi toți oamenii pe care-i întâlnești pe stradă "îmi dați un milion de euro? îmi dați un milion de euro? îmi dați un milion de euro?" Că doar "încercarea moarte n'are".
Mai omule eu am intrebat frumos cine vrea sa ma ajute o poate face cine nu. Sa isi vada mai departe de drum
Și eu ți-am explicat la fel de frumos că ceea ce faci nu are nici o logică și este o pierdere de vreme. În loc să te superi, ar trebui să tragi niște învățăminte despre modul în care un pic de gândire te poate scuti de niște eforturi inutile.
Asta crezi? Atunci de ce mi-a dat omul de mai sus adresa waletului si chiar a mers
Copile de 10 ani o sa intelegi ce sunt criptomonedele cand o sa mai cresti.
Asa fi destept bai, prea destept poti fi, asa, trimite bani altuia, dar sa nu te opresti ok? da-i drumu' si trimite-i poate rezolvi ceva
Si nu iti dai seama ca e un scam? ca daca le trimiti bitcoin in portofelul ala il pierzi si nu primesti nimic inapoi?
TPU este o platforma foarte buna, pacat de oameni... Experienta autentic romaneasca