| ToaderMimimihaelaelena a întrebat:

Bună ziua, am intrat pe Ghișeul.ro să plătesc taxele la impozit. Din greșeală am bifat altă opțiune, iar acum nu reușesc să recuperez bănuții. Eu am încercat și am trimis mai multe e-mail fără nici un rezultat, iar singurul indiciu îmi spun ca trebuie să contactez adresa respectivă, ceea ce am și încercat dar fără nici un rezultat. Menționez faptul ca asta s-a întâmplat la începutul lunii noiembrie, înștiințarea precum ca am greșit plata mi-a fost trimisă la sfârșitul lunii ( ceea ce nu mă miră, știți cum se spune la noi ..de luat banii imediat, dar când depinzi de ei aștepți mult și bine ). evident știind ca mi-a rămas doar 1 luna la dispoziție și nu voiam să rămân cu datorii la stat ( și aici țin să fac o scurtă paranteză, ceea ce categoric voiam să evit orice risc de genul având în vedere fiindcă urma să plătesc creșterea dobânzilor ), ceea ce s-a și întâmplat cu toată implicarea mea, a fost în zadar, menționez faptul ca nu locuiesc în țară. Totuși am încercat și-am trimis-o pe mama la impozite să explice situația și am specificat ca nu voiesc returnarea sumei vreau doar să intre în contul taxelor, prin urmare a fost trimisă la primărie, ajungând la primărie și repetând situația a fost trimisă din nou la impozite. BĂTAIE DE JOC. ARE CINEVA IDEE CUM POT SĂ PROCEDEZ PENTRU A RECUPERA SUMA?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la taxe si impozite la ei la ghiseu nu online si acolo rezolvi, sa ai buletinul tau la tine si sa le explici doamnelor de acolo greseala pe care ai facut o, si sa le rogi sa iti dea banii inapoi. Mergi tu personal la impozite nu o trimite pe mama ta, deoarece tu pe numele tau ai platit nu mama ta. Si tie trebuie sa iti dea banii inapoi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu mai spune ca-i bataie de joc, odata ce tu esti singura vinovata, odata ce ai trimis banii in contul atcuiva, sau posibil la donatii. Uite asa inveti din greseli si nu le mai repeti niciodata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum ai reusit sa platesti altceva?
si mai anume ce ai platit in loc de ce?

| Dragobeta a răspuns:

Taxele si impozitele apartin de Primarie. Poate sunt in alta cladire, dar asta nu are importanta. Unde a trimis-o la Primarie? Nu la inspector? Cu cine a vorbit?
Nu mai da vina pe altii cand tu ai gresit.
Procedura e de returnare si plata din nou. Nu face primaria transfer ca dai tu indicatii din strainatate.
Intrebarea este: ce ai platit? Ceva ce aveai totusi de plata? Ca altfel nu vad cum ti-ar fi acceptat banii.