Eu tocmai ce mi-am deschis o afaceresi iti zic sincer majoritatea firmelor mici sunt in pragul falimentului. Si am adus ceva nou intr-un oras foarte mare... In fine ideea cu lautarii nu e deloc buna te asigur. Daca vrei sa duci o afacere curata, linistita. Mai bine un lounge frumos monden.
Incearca intai sa te documentezi si dupa aia incepe o afacere, ceva ce nu este asa mult in Pitesti aia sa faci succes
Pai postand intrebarea asta nu crezi ca se documenta?
Si eu caut sa deschid o afacere.Dar nu stiu ce...cu bani mai putini, apoi sa ma ridic.
Pai na eu i-am spus ce trebuie sa faca pentru inceput sa vada ce nu este in Pitesti si ce ar putea sa mearga adica eu ma refeream sa faca ceva ce nu exista in Pitesi sau sunt foarte putine la asta ma refeream sa se documenteze ..eu unu i-as spune sa isi deschida un magazin alimentar dar acum e alegerea ei nu am mea.
Daca oricum nu ai bani, mai bine stai linistita, sa incepi o afacere trebuie sa ai minim un 10.000€ si sa fii dispusa in cazul unui esec sa-i pierzi pe toti(in cel mai rau scenariu) sa-i treci la capitolul pierderi si sa nu te afecteze.
Pentru a incepe iti trebuie un plan de afaceri solid si vandabil
Mult succes
Nu vreau sa te sperii, dar au fost altii inaintea noastra care au investit sume mult mai mari si unii au castigat iar altii au pierdut tot
Da. pei ca in orice oras sunt de toate. magazin alimentar? pff sunt la tot pasul magazine... nu stiu, ce sa zic... dar cine stie daca pot lua haine acasa la pret mic mic si sa le vand. dar am cautat site-uri cu haine si nu gasesc
lvr întreabă: