| OnTheRise a întrebat:

Am o intrebare! Pot avea un cont de Internet Banking atat timp cat nu am implinit inca varsta de 18 ani?
Intreb acest lucru deoarece as dori un cont PayPal, iar pentru a afla codul din 4 cifre imi trebuie un cont Click 24Banking(eu avand un card visa electron la BCR).
Ar mai fi ceva:
-Exista sanctiuni(ex: amenda) daca imi fac un cont PayPal sub 18 ani?
-Si cum si-ar putea da seama (cei de la PayPal) ca eu nu am implinit inca varsta de 18 ani, deoarece am vazut ca la crearea contului nu cere si varsta/CNP-ul).

Răspuns Câştigător
| kasty a răspuns:

Ai card visa la BCR, iar in momentul in care ei fac legatura cu banca pentru a putea retrage din fonduri verifica numele si CNP care la banca sunt trecute
mai bine iti faci u un card de internet la banca ta si il folosesti pe acela care este sigur
amenda nu cred ca este, dar s-ar putea sa iti blocheze contul de internet la care ai fol bani din cont(deci nu contul de internet). ex: joci la pariuri sportive si daca ai castigat si doresti sa retragi bani in primul rand verifica identitatea si cnp si refuza sa iti dea castigul pe acest motiv

| OnTheRise explică (pentru kasty):

Si cum pot sa-mi fac un "card de internet" atat timp cat nu am inca 18 ani. Trebuie sa ma duc cu unul dintre parinti la banca? Sau pot sa-l fac direct folosind internetul?

| kasty a răspuns (pentru OnTheRise):

Da, cred ca iti trebuie acordul lor, deci te duci cu unul din ei la banca
daca vrei sa afci prin intermediul internetului va fel va fi, banca emitenta a cardului cere o garantie si in cazul tau cred ca si acordul parintilor fiind minor
dar poti sa alimentezi un cont paypal
vezi unde au in orasul tau bancomate de incarcare credit si acolo depui bani si iti dau un bon cu un cod ce il introduci pe site si iti incarci contul respectiv
cred ca e cel mai simplu in cazul tau, cand nu ai inca 18 ani
bancomate paypal gasesti f usor, intra pe pagina lor si vezi in functie de orasul tau unde le gasesti(nu se gasesc toate bancomatele sub denumirea de paypal, dar se pot fol pentru a incarca un cont- de la 25 ron minim)
sper ca te-am lamurit

| OnTheRise explică (pentru kasty):

Iti multumesc pentru informatii!

3 răspunsuri: