| razvan20827 a întrebat:

Bună ziua! Am o întrebare referitoare la facturi și OLX. În calitate de firmă, dacă achiziționez produse de pe OLX, ce pași trebuie să urmez pentru a primi factură pe numele firmei și pentru ca aceasta să fie eligibilă pentru contabilitate? Mulțumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Un procent foarte mic din vanzatorii de pe olx au firma si vand in cantitati mari si cu acte in regula, majoritatea sunt bisnitari. Ca sa primesti factura trebuie sa o ceri pur si simplu

| Violleta2022 a răspuns:

De pe olx nu-ti da nimeni factura, fiindca pe olx se vand vechituri pe care le are omul prin casa, neavand ce sa-ti dea tie sa bagi in contabilitate.
Cumapara online de pe site-uri care fac vanzari, fiindca acelea dau facturi, daca tu iti faci conturile de cumparare pe numele firmei pe care o ai.

| KovacsB a răspuns:

Am cumparat si am vandut produse de pe OLX cu factura si garantie, asta trebuie sa fie specificata in anunt, iar vanzatorul trebuie sa fie persoana juridica.Cand nu am gasit factura in pachet am sunat si am primit-o pe e-mail.Neaparat langa factura trebuie sa prezinti in contabilitate chitanta eliberata de curier.S-a mai intamplat ca a uitat sau nu a putut sa o elibereze, am trimis e-mail la Fancurier si au trimis-o pe E-mail.

suntserios
| suntserios a răspuns:

OLX după cum știi e un site de anunțuri. Vrei sa iei cu factura atunci trebuie sa nimerești un vânzător care e persoana juridica

| Kufu95 a răspuns:

Doar la personele juridice poți primi factură.