Exact asa am patit si eu mai demult tot la banca asta, dar era vorba de 500 lei la mine. Am fost la banca, am explicat situatia si dupa vreo 2 zile mi-au bagat banii la loc in cont. Nu stiu daca au facut asta in urma unei investigatii sau i-au pus asa pur si simplu doar ca sa isi pastreze clintii si sa nu isi faca reclama proasta, dar s-a rezolvat.
Nu dau ei banii degeaba!
Au vazut pe camere, au vazut in calculator.
Probabil, dar s-au miscat destul de repede.
Au stiut ce s-a intamplat, la ora deschiderii, inainte de a ajunge tu acolo. Mai mult a durat "returnarea", deloc repede. Acum nu se mai fac investigatii si declaratii, anchete... Tehnologia ajuta foarte mult.
Spui ca ai o chitanta pe care scrie 1410? Oare nu cumva ti-a dat banii dar tu nu i-ai scos la timp din fanta?
Toate bancomatele sunt supravegheate cu camere. Si toate operatiunile apar in calculatoarele lor. Dar e bine sa pastrezi si chitantele rimite, inclusiv cele cu erori pana la rezolvare. Te duci dimineata la Raiffeisen si vezi daca nu ai uitat tu sa-i scoti. Daca e asa, ei vor sti inainte sa ajungi tu acolo. In primul rand, stiu ca limita de ridicare zilnica de la bancomat, este de 2000 lei. pentru a se evita fraudele. Pentru ca ai scos de la alta Banca decat a ta, s-ar putea ca banii sa fie doar blocati, nu lipsa din cont. Daca nu ti-au fost eliberati, Banca iti va spune si ii vei gasi in cont.
Suni la banca emitenta a cardului si le explici situatia, cel mai probabil vor deschide investigatiile si iti vor pune banii inapoi in cont.