| lory1994 a întrebat:

am o problema si am nevoie de niște sfaturi.am fost angajata la o agenție de pariuri si de curând mi-a fost suspendat contractul pe motiv ca am pariat,faza e ca nu pariam pur si simplu, puneam un pariu virtual si dacă vedeam ca nu îmi iese i-l stornam. Intr-adevăr faceam multi bani dar mai si pierdeam.Acum agenția vrea sa facă plângere si sa îmi facă dosar penal. M-au chemat si la o convocare disciplinara si mi, au zis sa le dau înapoi o suma foarte mare.
Întrebarea mea este ce pot sa fac? Este grav? Ce sfat îmi puteți da? Dau funda

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Puneai bilet iar apoi, in caz ca era necastigator, il stornai? Eu asta am inteles, corecteaza-ma daca am gresit. Cu alte cuvinte, pe langa faptul ca incalcai regulamentul pariind, mai si furai bani de la agentie. Cu siguranta te vor da afara, asta daca nu au facut-o deja. Legat de suma aia lipsa, nu stiu ce a fost acolo, deci nu pot sa ma pronunt. Nu plati nimic daca ti se cere, lasa politia si organele abilitate sa isi faca treaba.

P.S. Sa nu intelegi ca te judec pentru ceea ce ai facut. Salariile sunt mici, oricine face mici smecherii pe la munca, insa la tine era evident ca vei fi prinsa. Ai actionat gresit.

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este destul de grav, angajatii n-au voie sa parieze.
Nu cred ca vei fi sanctionata penal, in cel mai rau caz o sa-ti fie desfacut contractul individual de munca si va trebui sa restitui suma castigata.

| lory1994 explică:

Va mulțumesc, dar se poate ajunge la amenda penală sau la proces? Sau poate si mai grav de atât?