Indiferent cate companii detin sonde pe terenul lui, nu va primi acesti bani. Daca poate dovedi ca nu a primit chirie in tot acest timp, si este sigur de ce spune, singura cale de a obtine banii este instanta, numai ea poate decide suma de plata.Prin negociere directa nu va obtine aceasta suma niciodata.Sa nu uitam ca zacamintele sunt bun national, chiar daca sunt sub pamantul lui si ca oricand terenul poate fi trecut in proprietatea statului, despagubindu-l pe proprietar dar nu cu asemenea suma.O zi buna.
Draga invacea2 omul a spus ca cei de la firma de petrol lau cautat pe el si deja a si negociat cu ei acum peste 5-6 zile numa sa se duca sa semneze contractul de prelungire a inchirieri terenului si sa semneze hartia sa isi a bani depe cei 24 ani pe care nu ia primit, si inainte de instanta in cazuri de genul asta se poate si negocia iar daca negocierea cade atunci ultima optiune este instanta, si referitor la suma in cazu in care ei au exploatat atatia zecii de ani si inca mai au de exploatat inca 21 de anii ( chiar ei au spus asta ca vo sa inchirieze terenu pentru inca 21 de ani de acum incolo ) inseamna ca terenul acela cam este foarte plin de petrol iar pe 1mp ( metru patrat ) ti se poate da 1 euro sau in cazu in care pamantul este foarte bogat in petrol // gaz ptoi primi si mii de euro pe metru patrat dar odata ce aia au tot exploatat si poate chiar iau oferit atat inseamna ca pamantul chiar este plin de petrol si referitor ca numa prin instanta isi poate lua banii depe chirie inseamna ca esti un pic cam prost fara suparare, dar daca tu nu platesti cea ce ai inchiriat pentru ca nu ai dat de proprietar ani la rand iar dupa ce dai la el si refuzi sa ii platesti chiria pe ani restantii poti sa faci ani grei de puscarie si s-ar putea sa ramai fara tot ce ai. ma astept raspunsuri daca se poate.
Nu stiu cum iti permiti sa ma faci prost dar am impresia,ori nu ai citit cu atentie ori nu stii mersul lucrurilor.Ti se pare cumva ca sunt un copil si nu stiu despre ce vorbesc? Ai participat vreodata la un proces de genul asta? Si lasand instanta ca asa cum am spus,acolo se poate decide clar si raspicat ultima solutie,ai tu garantia ca ceea ce au vorbit,ajunge la final, asa cum au vorbit? O sa iti spun direct:eu, personal, ma bucur din suflet daca omul va primi acesti bani, dar ma indoiesc pentru ca stiu cum lucreaza aceste companii.Sunt multe de zis,
Draga alessia5158 raspunsul tau nu ma ajuta cu nimic, din cauza ca ce mi-ai dat tu am citit si eu dar tot nu imi raspunde la intrebare, mai astept raspunsuri daca se poate.