| tarantullakiller a întrebat:

am si eu o problema, as dori sa ma angajez, sa impart fluturasi sau safac chestionare, bineinteles ca acum apare o problema oriunde am incercat sa ma duc a aparut problema ca te vom contacta noi, daca cumva aveti ideei sau ceva asemanator anuntatima si pe mine.

4 răspunsuri:
| QuadruplePersonality a răspuns:

Reprezentant avon sau cosmopolitan sau ceva gen astea happy

| Just4FunHD a răspuns:

Poate te vede ca esti prea timid/a si nu te imagineaza ei impartind pliante sau intrand in vorba cu oameni pe strada. Incearca sa inspiri mai multa incredere in tine sa mergi la interviu sau unde ai merge cu siguranta in tine, stiind sigur ca postul va fi al tau. Priveste persoana in ochi la un interviu(dar nu tot timpul), nu apleca capul, nu tine mainile in buzunar sau la spate. Totul e sa pari cat mai natural si mai hotarat/a. Daca nu vorba dualpersonality mergi pe cosmopolitan sau avon, lor nu le pasa cat de rusinoasa esti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

FM GROUP WORLD – Este o companie poloneza infiintata in anul 2004, probabil firma cu cea mai dinamica dezvoltare din Europa in domeniul vanzarilor produselor de parfumerie in sistem Multi Level Marketing. In doar 5 ani de la infiintare, firma a reusit sa deschida filiale in peste 50 tari din intreaga lume. In Romania produsele FM sunt importate si distribuite de catre firma FM GROUP COSMETICS SRL, incepand din luna Mai 2006. In timpul scurt de la deschiderea filialei din tara noastra si pana acum, foarte multe persoane au reusit sa-si construiasca o afacere de succes din vanzarea in sistem Multi Level Marketing a produselor FM. Oferta de produse FM cuprinde parfumuri si ape de parfum (peste 160 arome), geluri de dus, balsamuri de corp, lotiuni dupa ras, spuma de ras, deodorante, produse pentru copii, produse pentru plaja etc. Produsele sunt fabricate in colaborare cu firma Drom din Germania, unul din liderii mondiali in fabricarea compozitiilor de parfumare.
Astept pe oricine care ar dori sa castige bani in plus. Firma FM GROUP face inscrieri in toata tara. Pentru informatii suplimentare te astept la nr.de tel: 0744677246

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, daca esti motivata in ceea ce vrei sa faci, daca iti doresti o carierea intr-o companie tanara care are la baza o echipa de profesionisti care te vor ajuta sa urci pe treptele asteptarilor tale, daca iti doresti sa fii independenta pe toate planurile, contacteaza-ma pe mail. eu_elena1984@yahoo.com,pentru a te ajuta sa iti dezvolti propria ta afacere cu produse de cea mai inalta calitate si la preturi accesibile. Te astept sa colaboram! Cu deosebit respect si consideratie, elena ionescu. Mult succes!