Asta e, numai poti face nimic, ăstia de la Vodafone de aia pun gagici frumoase ca ei stiu ca asa atrag clientii, ăia genul tau se uita la gagica aia care ia luat mintile si semneaza ca primarul, acum numai poti face nimic trebuie sa platesti 2 ani ca daca nu platesti te vor da in judecata si pierzi mai mult.
Trebuie sa schimbi centrul de mesagerie, parca așa se numea. E diferit la abonament fata de cartela. E un număr, îl găsești pe net, cauți meniul in telefon și îl schimbi. Sau mergi la Vodafone.
Cat despre ce ai semnat... Bine ai venit in lumea reală, unde acțiunile tale au consecinte. First time?
Nici eu nu pot trimite mesaje și nici internet nu am avut primele cinci luni de la încheierea contractului iar după întâmpin greutăți atât pe TPU cat și pe celelalte site-uri. Poșta electronică nu o pot folosi deloc o hartuire de nedescris. După semnarea contractului pe 2 ani tot la Vodafone în minutul următor s-au umplut aproape toate aplicațiile cu buline roșii de pe ecran și după ce foloseam aplicațiile respective se clonau așa încât memoria telefonului ocupata s-au dublat deși nu am nimic în telefon decât câteva poze. La fel se clonează și site-urile pe care intru.Am trecut și pe la Telecom, Orange și Digi și a fost aceiași situație. Mai mult aveam de fiecare data telefon nou. Asta e tehnologia,? Dureros!
Din pacate ai facut o mare greseala prin faptul ca i-ai lasat buletinul.Niciodata sa nu mai lasi buletinul unei persoane straine!
Si intodeauna daca cineva iti face o oferta sa ciulesti bine ochii si urechile ca sa vezi ce iti vinde acea persoana.De multe ori un mar frumos poate fi otravitor.
Luna asta stai la ei dar incearca sa te muti pe alta retea si sa sa te rupi pe orice cale de acel contract.
Salut, frate nu pot să mă mut la altă rețea. Vodafone îmi place. Mereu mi-a plăcut.
Vezi că trebuie să fie acolo un punct în care îți spune că ai dreptul sa reziliezi contractul în primele 2 săptămâni fără nici-un motiv