Nu este bine sa treci masina pe PFA, las-o pe numele tau.
Poti deconta benzina, in limita a 8 l/100 km, in baza delegatiei (ordinului de deplasare), pe care scrii ca te deplasezi cu masina respectiva.
Multumesc din suflet, pentru raspuns dar cum sa fac eu de exemplu merg 100km dar nu bag benzina de 80 ron poate bag benzina de 150 ron Te rog mult sa ma lamuresti cum voi trece in registrul la plati daca bonul este de 150 lei si decontul este 8/l la 100km.Iti multumesc mult de tot, astept sa-mi scrii.
La drumul respectiv decontezi benzina pentru 100 de km, daca consuma 8 l atunci atata decontezi, daca masina consuma 7 l atunci atata decontezi. De fiecare data cand faci calatoria in interesul serviciului decontezi cat consumi, indiferent cat ai bagat tu in rezervor. Tine minte ca masina este pe tine ca persoana fizica si nu te intreaba nimeni cat ai alimentat. La o adica iti verifica doar daca ai facut decontarea corect, in functie de km parcursi in interesul firmei.
Buna dimineata Ioan, am inteles si iti multumesc mult de tot pentru ajutor, sa ai o zi buna.
Lasa masina pe numele tau.Decontarea o poti face.Nu te complica sa treci totul pe firma.
Multumesc mult de tot.
boghdi întreabă: