Este foarte probabil ca nici cardul sa nu mai fie valabil. Adica, a expirat, daca spui ca l-a facut cand erai mic! Data expirarii(luna si anul) este inscrisa pe card --- verifica! Maica-ta va trebui sa-si faca alt card dar numai dupa ce va avea noua carte de identitate(nu se poate cu certificatul de nastere!).
Cardul nu e expirat ca l-am schimbat acum ceva timp, au trimis card nou acum vreo 4, 5 luni ca expirase cel vechi.
Sa mearga la banca respectiva cu cardul si cu buletinul vechi (daca inca il are si nu la predat ).
De ce nu iti faci alt card? Sa stii doar tu pinul si toate nebunelile, nu te costa nimic, doar te duci la o banca, la care vrei si il faci, il lasi pe asta mamei tale. Daca nu ma insel trebuie sa ai cel putin 14 ani pentru ati putea face unul!
Si daca imi fac card nu trebuie sa platesc? Va trebui sa imi traga lunar bani pentru el?
Nu-ti trage nimeni bani din cont!
Dar fa-ti card pe numele tau, asa cum este si normal, ca sa-l poti manipula tu singur contul.
Nu, cardul e al tau, faci ce vrei cu el dupa ce l-ai facut, nu exista nici-o taxa lunara.