| BotaNorbert a întrebat:

Aş dori câteva exemple de site-uri pe care pot vinde creatii web,site-uri, theme wordpress?

Răspuns Câştigător
| CataC a răspuns:

Orice site de orice fel percepe comision, ruleaza servere, au angajati, au nevoie de profit.
Pe de alta parte ai expunere si un sistem automatizat de plata si download.
Plateste google adwords daca nu, da' si aia e cu bani.
Nimic nu e gratis in viata.

15 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nu adauga nimica, ia si foloseste Google. Exista themeforest si o gramada de alte site-uri de genul asta, nu cred ca e posibil sa fii in stare sa faci chestii vandabile si sa nu poti sa gasesti unde sa le vinzi. Refuz sa cred asta!

| BotaNorbert explică (pentru KodrutZ):

M-am gandit ca veniţi cu ceva nou, themeforest percepe comision prea mare din punctul meu de vedere!

| KodrutZ a răspuns (pentru BotaNorbert):

Atita vreme cit tu nu platesti nimic pentru a vinde acolo, te plingi de comisioane? Nimic nu te opreste sa iti faci un site propriu prin care sa vinzi ce ai de vindut, si sa vezi dupa aia "comisioane" cind iti faci PFA si declari veniturile...

Nu ştiu de ce iţi umblă gura degeaba? Prima data te rog citeşte cu atenţie întrebarea! Şi nu ştiu de unde ştii tu că nu vând nimic pe Themeforest, mă plâng de comisioane deoarece este un site uriaş care incasează sume uriaşe in fiecare zi, 30% din munca mea ca şi comision.Dorinţa mea a fost să aflu daca sunt alte site-uri mai rezonabile indiferent dacă sunt non-english.Tu vi şi te abaţi de la subiect crezând că eşti mai deştept dacă comentezi.

Iau comisioane de neam prost fiindca sint cam cei mai cunoscuti, de aia. Alte site-uri rezonabile sint, dar o sa ai si audienta/potentialii cumparatori pe masura. Revenind la ce am intrebat, ce te opreste sa faci site-uri proprii de vinzare a temelor? Poti sa faci chiar cite unul nisat pe categorie, ceva gen www.wordpressnewsthemes.com (site-ul nu exista, era doar un exemplu de nisa).

| KodrutZ a răspuns (pentru KodrutZ):

A, da, P.S. - daca tu esti asta - http://themeok.org/author/norbert/ - jos palaria!

Ma-m gândit şi la această opţiune, dar după cum ai amintit şi tu costurile sunt foarte mari ca şi persoană fizică autorizată o să ajung sa dau acel comision/tva
la stat, asta dacă vreau să lucrez legal.Şi ilegal nu ştiu câte firme sunt care ar dori site fără factură... Poate pe viitor să fie vorba şi de o firmă.Dar acolo apar probleme imense. Până atunci, după parerea ta care este cel mai profitabil site pentru un freelancer?

Mă spionezi cumva?laughing.Nu nu sunt eu acela!

Sunt creaţii piratate pe situ ăla, nu e autorul original...

Www.elance.com, doar ca ala nu e pentru vindut teme. In schimb, e foarte ok sa prinzi proiecte decente.

Mulţumesc!

Cu placere. Evita cu orice pret freelancer.com, distanta intre ei si scam e ca si nula.

| KodrutZ a răspuns (pentru KodrutZ):

A, tocmai mi-am adus aminte de inca unul, sper sa iti foloseasca - http://www.mojo-themes.com/sell/

| CataC a răspuns (pentru BotaNorbert):

Orice site de orice fel percepe comision, ruleaza servere, au angajati, au nevoie de profit.
Pe de alta parte ai expunere si un sistem automatizat de plata si download.
Plateste google adwords daca nu, da' si aia e cu bani.
Nimic nu e gratis in viata.

| rocket a răspuns:

Ce fel de creatii ai?

| BotaNorbert explică (pentru rocket):

Html,wordpress,logo-design.Lucrez si la cerere.Plateşti dacă eşti 100% mulţumit...