Cum adica sa iti cumperi cartea de munca? Aia nu se cumpara. Ma rog nici macar nu mai exista carte de munca.
Exista multe tipuri de credite pentru case. Cel mai flexibil e cel prin Prima casa unde nivelul de creditare poate fi mai mare, deci venitul putin mai mic pentru aceeasi suma. Pragul la prima casa e pe la 65.000 euro.
Exista creditul imobiliar simplu unde nivelul de creditare e undeva pe la 40% maxim din venit si trebuie sa dai si avans mai mare.
Pentru 60000 euro ai nevoie de un salariu de cam 3000ron net, deci vreo 5000ron brut
Ma gandem sa vorbesc cu cineva sa ma angajeze doar în acte sa am acele 6 luni, ca să pot face un împrumut în banca... Dar chiar și asa cred ca tot trebuie sa vii cu un avans, având în vedere ca doresc o suma mare... Oricum sunt total pe dinafara cu ce tine de banca. Se schimba condițiile de la o zi la alta. Mulțumesc pentru răspuns.
Cine te ar angaja de forma sa cheltuie atatia bani cu tine fara sa produci nimic?
Si nu se chimba chiar de la o zi la alta. Conditiile sunt destul de constante la creditele imobiliare.
Pai nu degeaba îți dai seama... Ii ofer 400-500 de lei în plus pe ajutor... Știu ca asa a făcut o cunoștința
Pai cum? Tu vrei salariu de credit pe cartea de munca adica vreo 5000ron. Asta inseamna ca angajatorul trebuie sa plateasca la stat vreo 2000 ron taxe si tu ii dai 400 ron? Pai cum vine asta? Cine plateste 2000 taxe pentru cineva care nu ii aduce niciun beneficiu
29clarabianca întreabă: